3 motive pentru care vei dori sa inchiriezi o masina luna aceasta

Daca nu ai ajuns acolo unde ti-ai dori de sarbatori, nu este timp pierdut. Sarbatorile pe stil vechi sunt luna aceasta, ceea ce pentru unii este un alt motiv de bucurie. Chiar daca nu esti din categoria celor care sarbatoresc pe stil vechi, ai cel putin aceasta atmosfera festiva de care te poti bucura. Iata un top 3 al motivelor pentru care rent a car te va ajuta luna aceasta sa bifezi cateva experiente de care sa te bucuri.

Perioada mai lejera

Marea batalie este intr-adevar pentru perioada sarbatorilor. Mai toata lumea isi face planuri sa ajunga acasa, in familie sau sa petreaca cu prietenii. In luna ianuarie ai timp perfect pentru cateva calatorii propuse, in tihna. Nu te conditioneaza tariful poate mai mare la serviciul rent a car Bucuresti si nici disponibilitatea autovehiculelor.

Savureaza un concediu prelungit

Cum ar fi sa incepi anul cu o vacanta? Suna ideal, mai ales ca ai nevoie sa iti incarci bateriile dupa toate nebunia, agitatia ce vine la pachet cu perioada sarbatorilor. Poti alege o destinatie la munte, ai de unde alege incat sa te si bucuri de zapada, de aer curat si de minunatiile naturii. Cat despre transport, nu te preocupa, poti alege sa inchiriezi de la fmnrent.ro pentru orice calatorie iti propui, fie sa ajungi la Mocanita, fie sa mergi la Peles.

Experimenteaza!

Obisnuim sa gandim limitat, insa rent a car inseamna mai mult decat mobilitate, decat posibilitatea de a avea oricand la dispozitia ta masina personala, spatiu suficient pentru orice iei cu tine. Inseamna de asemenea si sansa de a experimenta, de a conduce un alt model de masina. O astfel de abordare este pentru unii relevanta tinand cont de o viitoare investitie pe care doresc sa o faca. Cum suna asta?

Inchirierile fie pe termen scurt sau lung prin intermediul celor de la FMN Rent vin la pachet cu o serie de beneficii de client. Daca ai auzit in alte parti ca pentru un al doilea sofer inclus in contract vei fi taxat extra, afla ca aici lucrurile stau altfel. Pentru o astfel de preferinta nu vei fi taxat extra.

Alege o masina conform cu planul pe care ti-l faci. Ianuarie de obicei pare sa fie una din cele mai lungi si obositoare luni din an. Tu o poti face mai interesanta, cu alegeri potrivite tie!

Afla si despre alte avantaje, dar si ce lista de masini disponibile exista, aici:

+4 0742.923.150

fmnrent.ro

Share on Google Plus

Leave a comment