CutreMurătura

După cum vă povesteam, am fost într-un mic concediu. Toate bune şi frumoase până când a avut loc vestitul cutremur din Bucureşti.

După scuturătura aceea cu intensitatea asemănătoare cu a unui pârţ de cal, toate televiziunile din România au intrat în alertă de gradul x. Emisiuni peste emisiuni, hurezeni peste hurezeni, dânci peste dânci…de parcă explodase vreun vulcan în centrul Bucureştiului. În cel mai rău caz au căzut chiloţii puşi la uscat ai vreunei pipiţe “dă Bucale”. Să zicem că toată tevatura media ce a ţinut o zi a fost justificată pentru majoritatea televiziunilor şi ziarelor româneşti. Rămânând fără subiect de ştiri după eliberarea lui Becali şi fără replicile cu Barabas ale acestuia, era “normală” exagerarea cu acest subiect până făceau rost de altul. Aşadar, i-am iertat pe “mopulii” de presă cu acestă scăpare.

Numai una dinte televiziunile de mai sus a continuat tâmpenia mai sus amintită: “zeroteveul” condus de cutremurătura cu păr alb şi care nu doarme niciodată.

Băiatul acesta cred că ar fi trebuit să se facă dramaturg (există aşa ceva? 😀 ). Dacă vântul bate cu 20km/h, el va denumi acel vânt “Musonul ucigaş” şi va sfătui lumea să intre în beci printre cartofi şi să aştepte trecerea urgiei. Atunci când Nikita mănâncă fasole şi o apucă “dihareea” cretinoidul de serviciu anunţă alunecări de teren în Bucureşti.

Şi nu m-aş fi enervat prea tare dacă nu mă suna într-o seară bunica să mă întrebe ce să facă, că a văzut ea pe “zerotv” că “vine cutremurul ăl mare maică”. Săraca mai avea un pic şi se muta în pădure de frica zvonurilor complet idioate pe care le cacă pe gură în fiecare seară terminaţii de la 0TV.

Cutremurătura nu îşi dă seama că în afară de noi ăştia care ne băgăm pula constant în postul lui de televiziune mai sunt şi oameni care sunt atât de naivi încât sunt în stare să îi creadă bazaconiile şi care pot la un moment dat să acţioneze în consecinţă.

Share on Google Plus

Leave a comment