Cum sa impiedici zapada de pe acoperis sa cada? Alege parazapezi acoperis de la roof-shop.ro

Atunci cand planuim sa ne punem casa la punct cu toate cele necesare, de multe ori ne concentram atentia interiorului, acolo unde facem tot posibilul sa nu lipseasca nimic. Evident, in interiorul locuintei petrecem cea mai mare parte a timpului, ne odihnim si ne simtim bine. Insa, apoi urmeaza pe lista pregatirilor exteriorul casei, iar aici vorbim, in special, de culoarea peretilor.

Pentru cei conservatori o culoare simpla este mai mult decat suficienta pentru aspectul exterior al casei. Trecand in cealalta tabara, nonconformistii prefera sa acorde casei texturi inedite, pietre decorative sau diverse tencuieli moderne.

Dupa ce aceasta problema este rezolvata, ce mai urmeaza? Exact, acoperisul. Este un element esential ce trebuie gandit inainte pentru a fi siguri ca avem parte de calitate si durabilitate. Astfel, un acoperis trainic poate avea o durata mare de viata, daca este ales cum trebuie, iar daca este echipat corespunzator, atunci si mai bine.

Insa, la cate magazine de bricolaj au aparut pe piata in ultimii ani, cum stim ce accesorii sa alegem pentru casa noastra? La roof-shop.ro putem descoperi o gama variata de produse ce sunt menite sa asigure durabilitate acoperisului nostru. Mai jos vom dezbate cateva dintre avantajele produselor din oferta roof-shop.ro.

 Accesoriile determina daca un acoperis este sau nu unul trainic

 Poate nu ne-am dat seama pana acum, insa acoperisul are un rol important pentru noi si casa noastra, la fel de important precum peretii sau ferestrele. Acesta ne fereste de fenomenele naturii, de ploaie, zapada si vant. Daca nu este echipat corespunzator sau este subred, ne putem trezi cu picaturi de apa infiltrate, iar daca vantul de afara este foarte puternic, acesta se poate desprinde partial sau chiar complet.

Pentru a nu avea parte de astfel de incidente nedorite, trebuie sa ii asiguram acoperisului accesoriile necesare, printre care cele pentru ventilatie prin acoperis, accesoriile pentru coama, pe care le putem gasi pe roof-shop.ro. De asemenea, accesoriile pentru repararea si protectia acoperisului nu trebuie sa lipseasca de pe ordinea de zi.

Parazapezile ne pot feri de accidente neprevazute

 Cand alegem acoperisul casei noastre, trebuie sa avem in vedere cativa factori:

  • Zona in care ne aflam.
  • Cum sunt anotimpurile in zona noastra.
  • Care sunt fenomenele naturii la care suntem predispusi.

Ca sa exemplificam, putem sa ne gandim la venirea iernii. Chiar daca montam acoperisul si accesoriile aferente vara, trebuie sa ne gandim si la anotimpul care nu se afla chiar atat de departe.

Daca in zona noastra sunt ninsori frecvente, este de asteptat ca acoperisul sa fie acoperit de straturi generoase de zapada, ce pot avea tendinta sa alunece atunci cand temperaturile permit acest lucru. Astfel, fiind pus in asemenea situatie, acoperisul nu poate sa tina piept zapezii de unul singur, ci are nevoie de parazapezi acoperis care sa sustina greutatea zapezii si sa ii impiedice scurgerea.

Cei de la roof-shop.ro au in gama lor astfel de sisteme, ce sunt compatibile cu mai multe tipuri de acoperisuri din tara noastra si este confectionat din otel galvanizat la cald si apoi vopsite in camp electrostatic.

Montarea se recomanda a fi facuta pe acoperisuri cu inclinatii mari si medii, iar fixarea trebuie facuta cu suporti speciali, in functie de materialul acoperisului. In acest fel, cei ce trec pe langa casa nu vor avea neplacerea de a se trezi cu un morman de zapada deasupra lor sau cu gardul, copaceii de langa casa distrusi.

Prin urmare, pentru un acoperis calitativ care sa garanteze durabilitate in timp, dar si siguranta ca persoanele ce trec pe dedesubtul lui nu vor avea parte de accidente neprevazute, este necesar un sistem de parazapezi care sa impiedice alunecarea zapezii. Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Contact:

office[@]roof-shop.ro

0740 843 297

0771 104 257

Share on Google Plus

Leave a comment