Momentele in care inchirierea unei masini reprezinta solutia ideala

Nu de putine ori inchirierea unei masini este solutia potrivita, atunci cand vine vorba de transport. Daca mai demult era o practica specifica oamenilor de afaceri, in prezent serviciile de inchirieri auto nu mai sunt deloc exclusiviste. Dovada este faptul ca din ce in ce mai multi oameni apeleaza la astfel de agentii, cautand o alternativa convenabila la transportul cu masina personala si nu numai.

Care sunt situatiile in care intervine necesitatea inchirierii unei masini?

Nu ai masina sau in caz ca detii una doresti sa o menajezi

Chiar daca nu ai o masina proprie, nu putine sunt acele situatii in care esti nevoit sa recurgi la un mijloc de transport. Mai ales atunci cand calatoria este pe o distanta mai mare, taxiul nu reprezinta cea mai inspirata alegere. Serviciile de inchirieri auto reprezinta o solutie convenabila pentru tine, fara doar si poate.

Daca esti proprietarul unei masini pe care intentionzi sa o vinzi, trebuie sa stii ca fiecare kilometru parcurs in plus ii scade din valoare. Scapi de grija asta daca utilizezi o masina inchiriata si te bucuri in acelasi timp de tot confortul.

Masina ta este in service sau nu face fata la un drum lung

Nu trebuie sa disperi daca masina ta are nevoie de reparatii, sens in care va sta la service pentru o anumita perioada de zile. Daca nu tu ai fost vinovatul, firma de asigurari auto iti va oferi o suma de bani pe care sa o folosesti in acest scop, deci sa inchiriezi o masina pana ce a ta va fi iar disponibila.

Exista si acea situatie in care masina ta nu face fata la o calatorie lunga sau nu se comporta bine la drumul accidentat. Poti sa calatoresti cu masina personala si sa pui in pericol siguranta ta si a partenerilor de drum ori poti sa inchiriezi o masina capabila sa va duca la destinatie teferi si nevatamati.

Esti invitat la un eveniment special

Masina visurilor poate deveni realitate, mai ales in momentele speciale din viata ta. Asadar, poti face o aroganta, inchiriind o masina de lux care va starni furori atunci cand iti vei face aparitia la eveniment.

Atunci cand ajungi intr-un oras nou

Chiar daca ti-ai planuit sa strabati la pas orasul si sa explorezi necunoscutul, necesitatea deplasarilor cu un mijloc de transport apare de fiecare data. Asta pentru ca hotelul poate fi situat intr-o anumita zona, iar restaurantele in cu totul alta. Sa aloci o suma considerabila din bugetul calatoriei catre companiile de taxiuri nu este deloc rentabil atunci cand vrei sa economisesti.

Serviciul rent a car Bucuresti este ideal pentru tine atunci cand ajungi in capitala tarii. Ai posibilitatea sa iti alegi masina dorita din flota disponibila, in functie de stil sau de nevoi.

De exemplu, daca intentionezi sa stai numai cateva zile in scop de afaceri, poti opta pentru una din gama lux cu care sa iti impresionezi partenerii la intalniri. Ori te poti orienta catre una practica si incapatoare, pentru ca familia ta sa beneficieze de tot confortul in timpul calatoriilor. La cerere, masina poate fi adusa chiar la aeroport, in cazul in care ai calatorit cu avionul.

Daca nu stai prea bine la capitolul „orientare in spatiu” si nu cunosti orasul, nu trebuie sa consulti harta sau sa urmaresti in permanenta indicatoarele. Asta pentru ca poti alege varianta cu sofer inclus, o optiune mai costisitoare, ce-i drept. Insa se compenseaza cu faptul ca poti lucra linistit pe bancheta din spate, chiar si in trafic.

Acum ai toate motivele sa inchiriezi o masina atunci cand natura situatiei iti impune asta. Compania TRAX Auto iti ofera preturi rezonabile in schimbul unor servicii de top. Pentru a vedea despre ce este vorba, acceseaza pagina oficiala traxrentacar.ro si analizeaza ofertele.

Share on Google Plus

Leave a comment