Case tip dom geodezic – solutia viitorului

Constructia unei case este o investitie pe termen lung, iar acest aspect este extrem de important pentru majoritatea oamenilor. Cu totii incercam sa valorificam cat mai bine casa si sa obtinem o eficienta maxima datorata constructiei, modului in care este finalizata, cat si locatiei constructiei. Casele de tip dom geodezic reprezinta cu siguranta solutia viitorului, fapt pentru care tot mai multe familii aleg aceste variante.

In plina natura, case de vacanta sau chiar familiale, aceste tipuri de case sunt o alegere perfecta pentru momentele alaturi de cei dragi. Prin structura lor, casele de tip domgeodezic reprezinta o modalitate ideala de a uita de toate neplacerile din viata de zi cu zi, de a te bucura de relaxare si de maxim confort.

La Homes.ro ai parte de case tip dom geodezic in mai multe variante. Acestea fac parte din categoria solutiilor inovative si sunt excelente pentru persoanele ce doresc sa valorifice peisajul in care constructia se afla. Forma caselor acestora, cat si forma ferestrelor face sa para ca te afli direct in natura si ca te poti bucura in orice moment de frumusetea acesteia. Structura lor semi-sferica are un aspect deosebit, fiind probabil perfecta pentru cei care vor sa se destinda intr-un peisaj de poveste.

Domul geodezic este o varianta ideala din mai multe motive, tot mai multe persoane alegand acest tip de case pentru propria relaxare. Fie ca vorbim despre o casa de vacanta la munte, ori chiar casa familiala, aceste variate de case sunt potrivite in orice circumstanta. Eficienta lor energetica este una crescuta, acest lucru fiind un mare avantaj. Costurile de incalzire si racire se reduc cu un procent de pana la 80%, mult mai mic decat in cazul caselor traditionale.

Avantajele caselor tip dom geodezic

Este important ca atunci cand optezi pentru constructia unei case sa te orientezi catre cele mai bune costuri, o eficienta crescuta, dar si un loc special pentru tine. Domul geodezic poate indeplini cu usurinta toate aceste aspecte, reprezentand un ambient placut, sanatos si foarte aerisit. Acest tip de case sunt o solutie excelenta pentru persoanele care sufera de claustrofobie, totul fiind foarte aerisit, intr-un ambient luminos si spatios.

Un alt mare avantaj al acestor case este rezistenta mare. Chiar daca ne confruntam deseori cu fenomene extreme precum vanturi sau cutremure, casele de vacanta de tip dom geodezic rezista cu brio. De asemenea, asamblarea lor rapida si facila este un alt mare avantaj, iar aplicabilitatea si accesibilitatea lor sunt alte beneficii de care te poti bucura. In plus, ai parte de luminozitate naturala si de vedere panoramica, un lucru foarte benefic pentru sanatatea mentala, dar si pentru cea fizica.

Proiecte multiple pentru nevoile tale

Homes.ro cuprinde o gama completa de proiecte de case tip dom geodezic, pe care le poti alege in functie de nevoi si preferinte. Acestea pot fi amplasate oriunde, indiferent de scopul lor principal. Fie ca vrei sa te bucuri cu cei dragi de momente unice in natura, ori vrei sa optezi pentru inchirierea acestor spatii, in ambele cazuri poti beneficia de o structura rezistenta.

Share on Google Plus

Leave a comment