Ce ar fi bine sa aleg pentru garaj – usa sectionala de la Alexiana sau tip rulou?

Cand ai prea multe optiuni, comparatia, cu avantaje si dezavantaje pare o idee buna sa iti triezi alegerile. Se intampla similar si cand vine vorba de usa de garaj. Unele dintre cele mai populare alegeri sunt cele sectionale, pe care le poti comanda de la Alexiana Group, avand si un set de beneficii unice, despre care vei afla in randurile ce urmeaza. De la acelasi furnizor ai si varianta usilor de garaj de tip rulou. Ce vei alege?

Usile de garaj sectionale – topul avantajelor

Usile de garaj sectionale au deschiderea practica, adica raman paralele cu solul dupa deschidere si asta inseamna ca ai tot spatiul din garaj si din fata acestuia disponibil. Mai ales pentru cazurile in care arhitectura garajului este atipica, unde ai nevoie de optimizarea spatiului, acest tip de usa de garaj este recomandata. Vezi aici usa de garaj sectionala.

Notabile sunt de asemenea avantaje precum:

  • Izoleaza fonic si termic, cel putin cele de la Alexiana Group. Acesta este efectul spumei poliuretanice.
  • Durabile si robuste, realizate din otel galvanizat.
  • Pot fi deschise/inchise cu telecomanda sau din aplicatie. Timpul de reactie este unul scurt.
  • Au garantia inclusa pentru un ciclu mare de inchideri-deschideri.

Usile de garaj tip rulou – avantajoase la randul lor

Daca nu te deranjeaza ideea de a avea deasupra intrarii in garaj o caseta metalica, atunci se prea poate sa iti surada ideea usii de garaj tip rulou. Sunt disponibile intr-o varietate de culori si, similar cazului usilor de garaj sectionale, pot fi comandate in dimensiunile specifice. Printre serviciile gratuite de la Alexiana se numara solutiile tehnice, masuratorile si transportul – oriunde in tara.

Avantaje notabile aici sunt:

  • Garantiile extinse, daca respecti conditiile impuse de furnizor.
  • Inchidere/deschidere automata.
  • Izolarea termica si fonica.

Se prea poate ca alegerea unora sa fie despre usa de garaj tip rulou mai ales daca au astfel de sisteme si la ferestrele locuintei. Cu toate acestea, daca iti surade ideea de a alege ceva atipic si poate exista si buget mai generos pentru a personaliza usa de garaj cu printul dorit, usile sectionale sunt alegerea potrivita.

Cum poti comanda

Pentru ca nu este in avantajul tau sa cumperi o usa de garaj in dimensiuni standard – mai faci si compromis la montaj dacă ramane un gol, o distanta intre cadrul usii de garaj si constructia in sine – de la Alexiana vei putea comanda in dimensiuni specifice. Acceseaza pagina dedicata calculatorului virtual si afla care sunt optiunile cromatice si finisajele. Cere oferta personalizata si dacă o vei agrea, in decurs de pana la 14 zile ai usa de garaj la tine acasa.

Interesant este ca cei de la Alexiana ofera garantii extinse, de pana la 11 ani. Dupa primii doi ani, revizia necesara este si ea gratuita. Prelungesti durata de viata a usii de garaj prin reviziile corect si la timp efectuate si te bucuri pe termen lung de o usa de garaj trainica.

Cat te costa aceasta investitie? Mai degraba intreaba-te cat esti dispus sa investesti in confortul tau si cat crezi ca merita calitatea unei usi de garaj. Solicita o oferta personalizata si vei decide ce este convenabil pentru bugetul tau.

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Share on Google Plus

Leave a comment