Ursitoare la botez pentru o petrecere de vis!

Conform tradiției, ursitoarele sunt cele la care apelează nașii copilului pentru a-i face numai urări de bine și pentru a-i sorti un viitor cu lucruri minunate. De foarte mulți ani se păstrează această tradiție a ursitoarelor, petrecerea transformându-se cu adevărat într-una minunată. Pe lângă faptul că este un moment unic al serii, vorbele magice ale lor pot sensibiliza pe toată lumea. Oferă-i copilului ursitoare la botez pentru o petrecere de vis!

Prin acest moment, nașii și părinții „se asigură” de un viitor strălucit al micuțului botezat. Se spune că toate lucrurile bune se vor împlini dacă cel mic va auzi șoaptele magice ale ursitoarelor la botez. Dacă te afli în zona capitalei, poți apela la ursitoare Bucuresti doar accesând site-ul paradisulpersonajelor.ro. Acolo ai la dispoziție ursitoare tradiționale sau clasice.

Pentru a putea beneficia de un pachet optim pentru evenimentul tău, consultă toate opțiunile pe care le au acestea. Ai de ales între pachet simplu, standard, gold, gold plus sau bebe gold la ursitoarele clasice. În ceea ce privește ursitoarele tradiționale, pachetele variază între basic și platinum. Frumoasele ursitoare vor fi alături de copilul tău în prima petrecere a sa, urându-i numai lucruri frumoase și un viitor presărat cu succes și împlinire.

Servicii complete pentru prima petrecere a copilului

La paradisulpersonajelor.ro ai de ales între mai multe servicii. Ursitoarele clasice și tradiționale nu sunt singurele pe care le poți solicita. Poți opta pentru diferite aranjamente cu baloane, mașină de vată de zahăr sau spațiu de joacă gonflabil. Dacă vrei să alegi o petrecere excelentă, unde copii să se simtă minunat alături de părinți, Paradisul Personajelor este locul unde poți opta pentru aceasta!

Personajele vor oferi copiilor o experiență minunată alături de părinții lor, iar micuțului botezat o seară de vis. Lumea poveștilor cu cele mai îndrăgite personaje se poate afla chiar în cadrul botezului copilului tău. Poți alege diferite servicii pentru ca petrecerea să fie una de neuitat, iar toți copii să aibă parte de o relaxare totală împreună cu personajele favorite.

Distracția și atitudinea pozitivă a copiilor, dar și a părinților și a restul invitaților va fi întreținută de ursitoare, cât și de un decor deosebit, ori de bețe cu vată de zahăr în cele mai dulci arome. Acest moment al serii poate fi imortalizat și filmat pentru a vă aduce mereu aminte de minunata petrecere care anunță venirea pe lume a unui nou membru.

Pachete de animație cu cele mai cunoscute personaje

Dacă vrei să alegi ca botezul celui mic să fie și mai spectaculos, pachetele de animație sunt cea mai bună idee! Poți opta pentru pachet Animație sau Bebe Gold, în care sunt incluse mai multe servicii. Ai de ales între programe cu modelaj de baloane, pictură pe față, concursuri și jocuri interactive, animator la alegere sau ateliere de creație.

Fiecare pachet este explicat pe site, alături de prețurile corespunzătoare acestora. Așadar, dacă vrei să alegi ca petrecerea să fie una de vis, ursitoarele îți stau la dispoziție!

Share on Google Plus

Leave a comment