Vizitarea scolilor private – o parte importanta a procesului de alegere

Pe masura ce restrangeti domeniul in procesul dvs. privat de cautare scolara, veti dezvolta o lista scurta de trei pana la cinci scoli pe care o veti evalua in detaliu. Vizitarea fiecarei scoli reprezinta o parte esentiala a procesului dvs. de alegere. Pentru afterschool sector 1, intra pe Teddybar.ro.

Inainte de a cheltui 5000 $, 15.000 $, 25.000 $ sau mai mult anual pentru educatia copilului dvs. intr-o scoala privata, faceti-va propriul dvs. „due diligence”. Dictionarul Merriam-Webster, defineste termenul due diligence ca „cercetarea si analiza a unei companii sau a unei organizatii in pregatirea unei tranzactii de afaceri”.

Intr-o tranzactie obisnuita de afaceri cum ar fi cumpararea unei case, probabil ca va veti preocupa in primul rand de cautarea proprietatii si de inspectia casei. Atunci cand evaluezi scolile private pentru copilul tau, diligenta ta se va concentra pe potrivire.

Vrei sa gasesti o scoala privata care ofera cea mai buna potrivire nevoilor si cerintelor tale. Vrei sa identifici o scoala la care copilul tau sa fie fericit. Evitati greselile obisnuite.

Cand vizitati scoli, va rugam sa nu faceti urmatoarele greseli comune:

·         Sa apari cu intarziere la intalnire

·         Sa fii imbracat in mod necorespunzator

·         Sa fii nepregatit

·         Sa fii nepoliticos si dezinteresat

·         O scurta perioada de pregatire inainte, va va ajuta sa faceti cea mai buna impresie posibila.

Vizitati scoli. Scolile de pe lista de vizitare reprezinta o parte esentiala a evaluarii scolilor pe lista dvs. scurta. Exista mai multe modalitati prin care scolile vor organiza aceste vizite. Aceasta parte a diligentei tale poate fi foarte distractiva.

Veti pune piciorul in campus si veti explora facilitatile unei scoli pe care ati vazut-o doar in videoclipuri. In timp ce videoclipurile sunt foarte utile pentru dezvoltarea unei liste scurte de scoli, de fapt, intrarea in fiecare campus va dezvalui ceea ce scoliile reprezinta intr-adevar.

Trebuie sa experimentati fiecare scoala de pe lista scurta pentru a determina cum se potriveste nevoilor si cerintelor dvs. Puteti lua aceasta decizie numai dupa vizita efectiva la aceste scoli.

Daca nu puteti vizita scoli? Evident, daca locuiti in strainatate si nu puteti vizita scoli aici in Statele Unite, va trebui sa utilizati alte mijloace pentru a decide daca scoala este cea potrivita pentru copilul dvs. sau nu. Faceti o lista de intrebari pe care o puteti transmite personalului de admitere.

Interviul de admitere. Unul dintre motivele pentru care scolile doresc sa le vizitati este sa va intalneasca pe dumneavoastra si pe copilul dumneavoastra. Imaginea pe care personalul de admitere o are despre tine si copilul tau a fost extrasa din fapte cum ar fi scorurile testului, transcrierile si recomandarile profesorilor, alte referinte, etc.

In timp ce aceste componente din portofoliul dvs. sunt importante, interactiunea cu dvs. si copilul dumneavoastra va face in multe cazuri sa va accepte sau va intrerupe afacerea. Exact,  ce cauta scolile in timpul interviului? Nu exista reguli clare si rapide in admiterea scolilor private.

Fiecare scoala este unica. Fiecare scoala are un set propriu de protocoale de admitere. Cu toate acestea, fiecare scoala cauta raspunsul la aceeasi intrebare pe care o aveti in minte: „Aceasta scoala este potrivita pentru copilul meu? Ar putea fi cea mai potrivita?”

Share on Google Plus

Leave a comment