Vesminte preotesti cu semnificatii spirituale

Haina preoteasca are o anumita semnificatie asupra credinciosilor, cat si a preotului. Aceasta vorbeste despre misiunea spirituala care trebuie indeplinita. Fiecare culoare din vesmitele preotesti au o anumita semnificatie. Din acest motiv, se folosesc in general albul, rosu, albastru, auriu, verde si uneori purpuriu. Pe site-ul vesmintebisericesti.ro puteti alege dintr-o gama variata de vesminte preotesti cu semnificatii spirituale.

Va punem la dispozitie vesminte brodate, tesute sau arhieresti. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra, acestea au o anumita semnificatie inca din conceperea formei lor. Sunt disponibile vesminte preotesti brodate pe catifea sau materiale usoare pentru zilele toride de vara. Eleganta se aplica la toate modelele, acestea incluzand si acoperaminte pentru sfintele vase.

Vesmintele preotesti tesute au o aura mai speciala si se utilizeaza de obicei in Posturi si Sarbatori mari. Desigur, le puteti imbraca de fiecare data cand va aflati in slujba bisericii. Cele arieresti sunt brodate pe material usor, ideal pentru zilele de vara. Contin icoane si motive traditionale romanesti, perfecte pentru zilele in care va doriti sa puneti in evidenta cultura si credintele romanesti.

Fiecare vesmant are un simbolism propriu, iar semnificatia culorilor lor este cea care le deosebeste. Daca veti alege vesminte preotesti cu semnificatii spirituale albe, curatenia si puritatea luminii harului lui Dumnezeu sunt exprimate de aceasta culoare. Albul se imbraca in special la Praznicele Schimbarii la Fatam Invierii Domnului sau Botezul Domnului.

Rosul inchis este fara indoiala cel care semnifica Sangele lui Hristos, dar si sangele martirilor. Se pot imbraca la Craciun, cat si la Inaltarea Sfintei Cruci si sarbatorile martirilor. Culoarea rosie de pe vesmintele preotesti ne aduce aminte si de Nasterea Mantuitorului, semnificand in acelasi timp iubirea arzatoare fata de Dumnezeu.

Daca va doriti vesminte preotesti de culoare albastra, acestea contin si fire aurii. Ambele culori au o semnificatie diferita si se potrivesc la sarbatorile Maicii Domnului. Astfel, vesmintele preotesti se imbraca la Buna Vestire sau Intampinarea Maicii Domnului. Impreuna cu auriul, acestea semnifica bogatia  darului Sfantului Duh.

Pe site-ul nostru beneficiati de o multime de vesminte bisericesti si preotesti care sa puna in valoare slujba deosebit de frumoasa pe care o aveti. Cu o experienta de peste 39 de ani in acest domeniu, va asiguram ca oferim o calitate superioara a oricarui produs de care aveti nevoie. De la vesminte preotesti care includ si epitrahile, pana la tot ce tine de acoperaminte biserica si diverse accesorii pentru Lacasul Sfant.

Materialele de inalta calitate, brodarea icoanelor si vesmintele tesute sunt o alegere  deosebit de frumoasa! Vesmintele preotesti sunt cele care exprima, alaturi de cuvintele si comportamentul preotului, iubirea si credinta fata de Dumnezeu. Va punem la dispozitie o intreaga gama, din care puteti alege produsele special concepute pentru a exprima numeroase sentimente.

Pe site-ul vesmintebisericesti.ro va puteti bucura de vesminte preotesti cu semnificatii spirituale care pot avea un impact placut atat asupra celui ce le poarta, cat si asupra credinciosilor. Acestea pot fi comandate direct de pe site si livrate la adresa specificata de dumneavoastra.

Share on Google Plus

Leave a comment