Ursitoare pentru un botez de exceptie

Traditia spune ca nasii trebuie sa se ocupe de aducerea ursitoarelor la botezul micutului pentru ca acestea sa ii sorteasca un viitor grandios si urari de bine. Ursitoarele sunt prezente la majoritatea botezurilor de foarte multi ani, iar acestea fac o atmosfera minunata pentru toti invitatii. Moment unic al intregii seri, spectacolul ursitoarelor va incanta cu siguranta atat copiii, cat si adultii. Apeleaza la ursitoare pentru un botez de exeptie si o atmosfera excelenta pentru cel/cea mic/a!

Conform tuturor traditiilor despre aspectul ursitoarelor, micutul sau micuta botezat/a va avea parte de un viitor stralucit daca va auzi ceea ce ursitoarele soptesc cu vorbe magice. Acest lucru este si un moment special al serii, care poate fi un spectacol inedit. Invitatii vor fi incantati de un moment deosebit, care poate sensibiliza pe toata lumea.

Toata lumea spune ca ursitoarele pentru botez sunt o incantare si ca ar trebui mai des apelat la acest aspect, care din fericire nu este nici foarte costisitor. Pentru a te bucura impreuna cu cei dragi de acest moment, te invitam sa soliciti acest serviciu la Paradisul Personajelor.

In cadrul firmei sunt disponibile mai multe pachete pe care le poti alege pentru botezul finutului sau finutei, cat si pentru cel al propriului copil. Nasii, impreuna cu parintii se pot bucura de preturi competitive si o calitate superioara a serviciilor oferite. Pentru a putea vedea toate serviciile, vezi site-ul oficial aici.

Servicii complete pentru botez sau zile de nastere

Paradisul Personajelor ofera tuturor doritorilor servicii complete pentru botez sau zile de nastere. Poti apela la animatie pentru copii, cat si la ursitoare de botez clasice sau traditionale. In cadrul site-ului vei descoperi toate pachetele pe care le poti solicita. Sunt disponibile pachete de animatie, pachete pentru ursitoare Gold plus sau pachete Bebe Gold.

Pachetul de animatie presupune 4 ore + 1 ora gratuit, unde in program intra modelajul de baloane, pictura pe fata, jocuri si concursuri interactive. De cealalta parte, Gold Plus presupune o interpretare live, spectacol realizat de 3 ursitoare bune si una rea, alaturi de texte personalizate. Tot in acest pachet sunt incluse portretul bebelusului, pernuta bebelusului sau cadou pentru nasi, tun de confetti si modelaj de baloane.

Ultimul pachet, respectiv Bebe Gold este unul special pentru nunti si botezuri. Sunt incluse in acest pachet un animator la alegere + ursitoarele Gold Plus, masina de baloane si atelier de creatie. In acest fel, poti face un adevarat spectacol dintr-un moment atat de special.

Mai multe surprize pentru orice petrecere

Serviciile de mai sus nu sunt singurele pe care le poti solicita. In cadrul site-ului vei descoperi si Pinata, masina de bule, aranjamente de baloane pentru orice eveniment,  program de karaoke pentru copii, baloane jumbo, ateliere de creatie, crazy hair sau tricouri personalizate.

Orice petrecere va deveni una inedita cu ajutorul acestor servicii. Fiecare serviciu in parte este menit sa aduca un plus de divertisment oricarei petreceri, sa mentina invitatii lipsiti de plictiseala si sa aduca celor mici un plus de energie.

Share on Google Plus

Leave a comment