Unde gasesti servicii funerare nonstop in Capitala

Decesul unei rude sau a unui apropiat reprezinta un moment greu pentru fiecare dintre noi. Dincolo de tristetea pricinuita de pierderea cuiva drag, acest moment reprezinta si o mare incercare in ceea ce priveste cheltuielile, oboseala si stresul de pana la inmormantare.

Caci, de la momentul decesului si pana la inhumarea persoanei sunt de facut o serie intreaga de pasi, fara de care toate aceste formalitati nu pot fi duse la bun sfarsit asa cum se cuvine. Iar daca in provincie toata lumea se cunoaste cu toata lumea, in Capitala poate fi ceva mai greu sa te descurci, mai ales daca nu cunosti prea multa lume si nici nu ai timpul disponibil pentru asa ceva.

Acesta a fost motivul pentru care au aparut companii precum servicii funerare sector 2 Rarox. Aici, vei putea gasi absolut toate serviciile funerare de care ai nevoie, unele la care nici nu te-ai fi gandit vreodata.

Pentru cei mai multi, inmormantarea se rezuma doar la ceremonia de inhumare tinuta de preot si la parastasul de dupa. Trebuie stiut insa ca organizarea unei inmormantari care sa respecte atat canoanele bisericesti, cat si conditiile legale, necesita o multime de alte formalitati. Spre exemplu, trebuie sa umbli dupa certificatul constatator de deces.

Acesta se elibereaza de catre un medic specialist, dupa care avem nevoie de alte acte necesare inhumarii. Prima dintre acestea este autoriatia Sanepid si adeverinta de inhumare, fara de care nu vei putea nici purta cortegiul funerar pe strazi, nici sa inhumezi persoana decedata la cimitir.

Dupa aceasta, urmeaza depunerea defunctului la o capela autorizata si operatiunile pregatitoare inmormantarii. Aici intervin toaletarea si imbracarea persoanei decedate, precum si imbalsamarea. Iar daca pana acum, cel putin in mediul rural, aceste operatiuni erau efectuate de catre cunoscuti, rude, apropiati sau vecini din sat, astazi, ele necesita personal specializat si autorizat.

Nu in ultimul rand, oricat de multi bani ai avea, trebuie sa te interesezi despre drepturile pe care le ai in astfel de cazuri. Astfel, trebuie sa vezi daca poti beneficia de ajutorul de deces, pe care il poti obtine de la primaria locala. Pentru aceasta va trebui sa depui insa toate diligentele necesare, in mod personal. Din fericire, exista astazi servicii funerare Sector 2 Rarox, specializate exact in asa ceva.

Nu trebuie sa mai umbli dupa adeverinta, intrucat compania colaboreaza deja cu medici care iti pot elibera certificatul de deces la orice ora. De asemenea, personalul specializat va fi la dispozitia ta, iar pachetele de inhumare, incepand de la sicrie, amenajarea cavourilor si organizarea parastasului, toate vor fi preluate de catre compania de pompe funebre mentionata.

Share on Google Plus

Leave a comment