Traget, solutii pentru camin. Descopera aici implicit folie pentru parchet

Termini munca si iti doresti sa ajungi acasa sa te relaxezi. Ceea ce numim acasa este locul in care avem parte de liniste, unde uitam de stres si de oboseala. Asadar din drag si in numele a tot ceea ce reprezinta acest loc pentru fiecare dintre noi, amenajam casa cum stim mai bine. Ce ai spune de incalzire sub pardoseala? Daca acesta va fi viitorul tau proiect, trebuie sa stii ca ai produse la Traget pe care sa le achizitionezi, cum ar fi folia pentru parchet.

La traget.ro ai o gama larga de produse din care sa alegi. Asa cum este firesc, cauti prin magazinele de nisa acele decoratiuni care sunt la moda si se potrivesc cu preferintele tale. Ei bine, daca iti doresti un altfel de vibe acasa, la Traget te vei inspira ce sa alegi. Gasesti aici o gama versatila de produse, printre care si decoratiuni textile, vopsele, tapet sau chiar autocolante si nu numai.

Cumpara online, simplu si rapid, de la Traget

Daca te gandesti sa iti schimbi mobila din casa pentru ca a inceput sa se deterioreze, dar tii foarte mult la ea, nu trebuie neaparat sa renunti si sa o inlocuiesti. O poti reconditiona. La Traget vei gasi autocolante care imita perfect lemnul. Pentru o nota in plus de eleganta si lux, poti alege autocolantul din mahon sau nuc. Daca vrei ceva mai deschis la culoare si mai natural poti opta pentru lemnul de stejar, fag sau pin.

Cu aceste autocolante vei putea schimba complet designul mobilei tale, fara sa o arunci. Te vei putea bucura de preturi excelente daca optezi pentru astfel de autocolante, in detrimentul unei mobile noi.

Tot aici vei mai gasi si decoratiunile pentru locuinta, fie textile sau interioare. Cert este ca, odata ajuns aici, la traget.ro, gasesti idei si solutii pentru a schimba radical decorul, incat sa te bucuri de o alta atmosfera.

Locuinta ta trebuie sa iti ofere acel confort de care ai nevoie zi de zi, iar toate aceste decoratiuni isi pun amprenta foarte mult. Alege-le in functie de personalitatea ta, de ceea ce doresti sa iti transmita, pentru ca Traget vine cu solutii inedite pentru caminul tau.

Descopera gama de produse de aici, bucura-te de preturi excelente, de o gama de produse versatila si de un nou vibe in casa ta. Ai mai multe detalii aici.

Folia pentru incalzire prin pardoseala, disponibila aici

Tot la traget.ro este disponibila pentru vanzare si folie parchet, pentru incalzirea prin pardoseala. Aceasta poate avea diverse grosimi, este disponibila la rola si necesara ca parte din sistemul de incalzire modern, montat sub pardoseala. Acesta este mai eficient, aduce un plus in estetica unei incaperi pentru ca exclude nevoia de a mai avea prezente caloriferele. Distribuirea agentului termic pentru a incalzi spatiile se va realiza prin pardoseala, caldura emanata de jos in sus fiind astfel uniform distribuita.

Nu stii ce se potriveste in cazul tau? Consilierii de la Traget sunt disponibili sa te ajute. Descopera pagina lor oficiala.

Contact:

comenzi@traget.ro

Share on Google Plus

Leave a comment