Tot ce trebuie sa stii despre apartamentele de vanzare din Iasi

În prezent, luam parte la o extindere tot mai rapida a orasului Iasi. Tot mai multi locuitori se stabilesc anual în Iasi. Majoritatea dintre acestia provin din celelalte judete ale Moldovei, orasele mici, mediile rurale sau din Republica Moldova. Luand în considerare acest aspect, o investitie în imobiliare este cu adevarat o afacere profitabila. Asta observam din numarul dezvoltatorilor tot mai prezenti pe piata ieseana.

Cartierele cel mai des vizate sunt cele de la periferia orasului, unde pamantul este mai ieftin si cu un potential mai mare de dezvoltare. Totodata acestea sunt oferite la un pret mai ieftin fata de concurentii din centrul orasului deoarece distanta este una destul de mare si care trebuie luata în considerare.

Printre zonele despre care vorbim aici se enumera: Breazu, Popas Pacurari, Valea Lupului, Miroslava, Bucium, Visani, CUG, Lunca Cetatuii sau Galata. Pe langa avantajele pretului mic pe care acesti dezvoltatori îl ofera, un alt avantaj demn de luat în considerare este aerul curat din aceste zone. În Breazu, Bucium sau Miroslava sunt considerate cele mai curate zone ale orasului.

Cea mai cautata si dorita locatie pentru un apartament, este fara dar si poate Copoul. Un cartier nobil cu un prestigiu mare asupra orasului. În aceasta zona, preturile pe metru patrat rivalizeaza cu cele din centrul Iasului.

Desi conteaza foarte mult calitatea materialelor de constructii si nu numai, majoritatea apartamentelor ofera cam aceleasi dotari si finisaje. Unele detin aer conditionat spre deosebire de altele sau sunt complet mobilate în comparatie cu celelalte de exemplu.

Un alt aspect important pe care-l ofera dezvoltatorii pentru a se diferentia de concurenti îl reprezinta facilitatile. Sunt complexe rezidentiale în cadrul carora se afla piscina, spatii de joaca pentru copii, una sau doua parcari, paza 24/24h etc.

Modalitatile de plata sunt la majoritatea cam aceleasi. Credit cu Prima Casa sau Plata Cash. Dar cea mai avantajoasa metoda de achizitie este si cea mai rar întalnita, anume plata prin rate direct la dezvoltator.

Proiecte importante iau amploare în continuare. Complexe Rezidentiale breazu ultra-moderne care se întind pe suprafete mari. Aceste proiecte curajoase nu doar ca schimba si extind unele cartiere care de mult nu erau decat sate, dar ofera si un alt aspect al orasului.

Iasul se extinde frumos dar sigur. In urma acestei cresteri de populatie, comunitatea ieseana se confrunta în acelasi timp si cu un alt factor important care produce deranj printre locuitori, este vorba despre traficul imens care se produce pe timpul orele de varf.

Sunt persoane care parcurg o distanta de cel putin 10 kilometri ca sa ajunga dintr-un capat în alul al orasului si pierd mai mult de o ora pierduti într-o mare multime de autoturisme. Este necesara o buna gestiunare a acestui aspect si implementarea unei bune strategii de infrastructura pentru a remedia aceasta problema tot mai grava cu care se confrunta lumea.

In concluzie, putem afirma faptul ca Iasul nu duce lipsa de apartamente. Intalnim tot mai multe proiecte curajoase si moderne la orice pas facut.

Share on Google Plus

Leave a comment