Tollyamin Power, nelipsit din randul columbofililor. Acum si in magazinul Produse Columbofile

Multi columbofili nu sunt adeptii medicamentelor, mai ales dupa un concurs in care porumbeii au ajuns obositi acasa. Este indispensabil ca acestia sa se refaca, doar ca odihna nu este suficienta. Cu siguranta columbofilii nu doresc sa “indoape” porumbeii cu tot felul de medicamente, insa unele (asa cum sunt vaccinurile) nu trebuie sa lipseasca.

Pentru a obtine rezultate, dar si o sanatate de fier a porumbeilor, au nevoie sa creasca si sa se dezvolte intr-un mediu cat mai curat, igienizat, cu hrana atent aleasa si apa cat mai multa. Doar ca dupa cum bine stim, porumbeii sunt pasari mai sensibile, iar daca au imunitatea scazuta, exista un mare risc sa se imbolnaveasca. Exista o schema de vaccinuri pe care orice columbofil trebuie sa o parcurga pentru a avea porumbei sanatosi si puternici.

In plus, sunt anumite medicamente care ajuta foarte mult la recuperarea porumbeilor si cei mai multi dintre columbofili apeleaza la ele. Unul dintre acestea este si Tollyamin. Un produs ce se adiminstreaza in doze diferite inainte de cursa, cu o zi inainte de imbarcare, in ziua imbarcarii, in ziua sosirii si a doua zi.

Produse Columbofile vine cu Tollyamin pe piata, insa o varianta imbunatatita

Dupa cum ii spune si numele Produse Columbofile este un magazin de nisa de unde majoritatea columbofililor comanda tot ce au nevoie pentru porumbei. Un magazin care de-a lungul timpului a devenit tot mai cunoscut pentru faptul ca ofera produse de calitate superioara, la preturi accesibile.

Mai mult decat atat, este un magazin apreciat si pentru echipa din spate, care are experienta in domeniu si cu fiecare ocazie ofera sfaturi si consiliere celor care au nevoie. Recomanda din gama de produse de pe stoc, in functie de ceea ce isi doreste si are nevoie clientul. Pentru mai multe detalii interesante vezi articolul.

In gama de produse de aici se gaseste Tollyamin insa intr-o varianta imbunatatita. Se poate achizitiona sub numele de Nano Tollyamin Power si contine substante alese cu atentie pentru ca porumbeii sa fie ingrijiti corespunzator.

Acest produs este cunoscut in randul columbofililor. Contine aminoacizi sub forma de L, electroliti si vitamine din complexul B, elemente esentiale pentru porumbeii voiajori. Varianta de la Produse Columbofile este imbunatatita avand in vedere ca particulele mici se dezvolta mult mai usor si se asimileaza mult mai repede. Drept urmare, cu acest produs porumbeii pot face 2 curse intr-o saptamana.

In plus, recuperarea lor este mult mai rapida. Pierderea de proteine dupa o cursa grea si dificila poate fi reparata in doar cateva ore. In plus recupearea muschilor se face si ea mai repede. Desigur ca acest produs poate fi administrat ca si supliment la toate tratamentele medicamentoase. Pentru informatii suplimentare, echipa de aici este disponibila.

Descoperiti gama de la Produse Columbofile

Avand in vedere ca echipa de aici este iubitoare de porumbei, doreste ca in permanenta sa ofere unele dintre cele mai bune si calitative produse si sfaturi pentru columbofili.

Descoperiti asadar, gama de produse de aici si oferiti porumbeilor tot ce au nevoie pentru a se mentine in forma si sanatosi.

Date de contact:

contact@produsecolumbofile.ro

0773 774 303.

Share on Google Plus

Leave a comment