Tipuri de huse de telefon

Husele de telefon reprezinta cel mai bun mod de pastrare in conditii de siguranta cand vorbim despre telefoanele mobile. Pentru alegerea unei huse perfecte pentru tipul tau de telefon mobil trebuie sa tii neaparat cont de unele aspecte ca: materialul din care aceasta este creat, felul in care aceasta a fost creata si, nu in ultimul rand, de unicitatea pe care aceasta i-o poate oferi telefonului tau mobil.

Despre materialul din care o husa de telefon este creata putem spune ca reprezinta principalul factor care ar trebui sa ne influenteze in achizitionarea ei. Fie ca este vorba de huse de pe superbstore din silicon, plastic, policarbon sau piele, trebuie sa fim foarte atenti ca aceasta sa fie potrivita pentru tipul de telefon mobil pe care il detinem.

Si cand spunem ca trebuie sa se potriveasca, ne referim strict la functionabilitatea deplina a tuturor butoanelor aflate pe suprafata acestuia, chiar si dupa atasarea husei respective.

In ceea ce priveste tipul de material din care este creata o husa de telefon, mai putem spune ca acesta trebuie sa aiba menirea de a-i oferi o nota maxima de siguranta telefonului tau mobil.

De aceea trebuie sa fim foarte atenti la materialul din care este creata husa de telefon pe care dorim sa o achizitionam. Pentru asta este necesar sa facem o comparatie intre plastic, policarbon, silicon si piele, deoarece acestea reprezinta principalele materiale din care sunt create husele de telefon.

Despre husele de telefon din plastic putem spune doar ca sunt foarte usor de personalizat. In rest acestea nu prezinta niciun fel de avantaj in ce priveste siguranta telefonului mobil. Putem sa zgariem suprafata telefonului mobil chiar si in momentul cand ii atasam o astfel de husa, iar daca este vorba despre un telefon scump nu putem lasa ca acest lucru sa se intample.

Intr-adevar, aceste tipuri de huse pentru iphone sunt folosite doar de cei care vor sa ofere o nota de unicitate telefonului lor mobil, prin personalizarea acestuia cu ceva unic, ceva care sa il scoata in evidenta. Insa nu acesta este scopul unei huse de telefon, ea fiind special conceputa pe ideea de a oferi un maxim de protectie telefonului pe care este atasata.

Policarbonul este tot un fel de plastic, doar ca putin mai dur, fapt care poate oferi siguranta telefonului mobil in cazul loviturilor sau al cazaturilor, dar cam atat. La fel ca si plasticul, si policarbonul poate zgaria suprafata telefonului mobil.

Husele de telefon create din silicon reprezinta solutia ideala din orice punct de vedere. Vezi aici modele noi de huse pentru iphone x. Fie ca este vorba de siguranta sau de aspect, husele din silicon sunt singurele care imbina utilul cu placutul si pot oferi telefonului tau mobil o siguranta maxima si un design modern.

Husele realizate din piele sunt unele dintre cele mai la moda huse de telefon datorita stilului si elegantei pe care acestea le confera.

Share on Google Plus

Leave a comment