Textile pentru casa si afacerea ta direct de la producator

Este foarte important sa alegem textile de calitate, indiferent daca vorbim despre propria casa sau despre afacere. Clientii, la fel ca si noi, isi doresc sa se bucure de articole calitative in materie de textile, atunci cand vine vorba de hoteluri sau pensiuni.

Somnul este prioritar in multe situatii, iar daca vor alege business-ul tau pentru a se rasfata, atunci cu siguranta vrei ca ei sa revina. Pentru a le oferi tot confortul, dar si pentru a achizitiona ceva potrivit pentru casa ta, la Coneltex ai la dispozitie textile de calitate superioara.

Coneltex este locul din care poti achizitiona o gama extinsa de produse precum perne, fete de masa, pilote, naproane sau lenjerii de pat. Aici gasesti perne cu puf si pana, dar si cu aloe vera, alaturi de perne pentru femeile insarcinate – pentru a le face somnul cat mai relaxant si placut.

In ceea ce priveste pilotele, acestea pot fi din bumbac creponat, Cocolino, din microfibra, cu aloe vera, dar si din bumbac neted sau 4 anotimpuri. Textilele au o calitate inalta, iar compania Coneltex la ofera clientilor inca din anul 1993 produse la care sa revina mereu. Fie ca ai nevoie pentru propriul confort sau pentru afacerea ta, poti cumpara oricat ai nevoie.

Tipurile de produse corespunzatoare hotelurilor, pensiunilor sau restaurantelor se incadreaza la lenjeriile de pat hoteliere, dar si la pilotele la set, pe langa fetele de masa si naproanele. Restaurantele pot face o amenajare excelenta cu cele din urma, in timp ce hotelurile si pensiunile pot asigura o sedere relaxanta si placuta cu ajutorul textilelor corespunzatoare.

Textile pentru casa si afacerea ta cu preturi si calitate de producator

La Coneltex gasesti cu adevarat o gama larga de textile de calitate, pe care le poti comanda online. La preturi si calitate de producator ai la dispozitie multiple lenjerii de pat, pilote, perne, protectii pentru saltea, seturi pentru patuturile copiilor, seturi de pilote, seturi de lenjerii cu pilote, fete de masa si naproane, cuverturi matlasate, cuverturi pufoase, dar si paturi. Tot in varietatea de produse sunt incluse si mastile faciale medicale, foarte folositoare in domeniul HoReCa si nu numai.

Compania dispune de personal calificat si de resurse ideale pentru ca fiecare client sa beneficieze de calitatea superioara a fiecarui produs in parte. Se fabrica in mod constant textile din materiale rezistente, care pot face fata temperaturilor mari si spalarilor repetate, pastrandu-si aspectul initial.

Pilote deosebite pentru orice anotimp

Pilota joaca un rol foarte important in ceea ce priveste relaxarea si somnul linistit. Aceasta trebuie sa fie potrivita pentru sezonul in care o folosim, fara sa ingreuneze pielea, sa o faca sa transpire sau sa nu fie suficient de groasa pentru temperaturile scazute. Pe site-ul coneltex.ro gasesti o varietate de pilote deosebite ca aspect si foarte utile pentru orice anotimp.

Acestea au modele diverse si materiale variate din care sunt confectionate, astfel incat sa se potriveasca oricarui sezon si temperatura.

Share on Google Plus

Leave a comment