Tenișii fără șiret sunt trendy și ușor de purtat

Tenișii fără șiret mereu o idee bună – versatili și confortabili

Nu e de mirare că toată lumea își dorește o pereche de teniși fără șiret. Fie bărbat sau femeie, vei vedea că tenișii fără șiret sunt mult mai ușor de încălțat și au un aspect tare interesant. Tenișii fără șiret nu sunt niciodată o idee proastă! Fie că mergi în oraș cu prietenii sau ai treburi de rezolvat de-a lungul zilei, acest tip de încălțăminte este ideal.

Sunt extrem de versatili, potrivindu-se cu multe ținute, lucru ce îți salvează mult timp prețios. Nu vei mai sta să te uiți în oglindă de fiecare dată când ieși din casă și vei scăpa de stresul că trebuie să alegi anumite haine care să se potrivească cu încălțămintea ta.

Nu doar că se potrivesc la orice ținută, dar sunt și foarte confortabili. Materialele din care sunt realizați niște teniși fără șiret de calitate, și designul lor, îți permit să ai piciorul relaxat de-a lungul întregii zile. Lipsa șireturilor va fi un plus, piciorul tău nemai fiind strâns din toate părțile. Poți să te bucuri și de faptul că nu ți se vor mai dezlega șireturile așa cum pățeai la tenișii clasici.

Clasicii VANS transformați în teniși fără șiret trendy

Binecunoscuții VANS care sunt încă populari au fost unul din modelele de încălțăminte care ne-a deschis orizontul spre așa numitele încălțări fără șiret. Aceștia au de obicei niște modele mai punk, clasice sau copilărești, însă poți găsi multe alte modele de teniși fără șiret de la alte branduri.

Te poți orienta spre o pereche de teniși cu print de leopard, acesta fiind foarte popular în acest moment, dar în același timp poți opta spre teniși fără șiret cu aspect păros. Știu că sună ciudat, dar crede-mă că odată ce faci cunoștință cu acești teniși, nu vei dori să mai ieși din ei niciodată!

Aspectul lor bizar se potrivește la blugi, fuste, rochii sau salopete și îți poate da un vibe elegant, clasic, chiar dacă nu crezi acest lucru. Nici tenișii cu pompom nu sunt o idee rea, ei având un aspect mai girly care arată extrem de drăguț.

Oricare ar fi alegerea ta, trebuie să știi că nu vei regreta momentele când porți teniși fără șiret. Confortul, versatilitatea și desinurile la modă fac acest tip de încălțăminte unul la modă.

Share on Google Plus

Leave a comment