Special Doors – usi potrivite pentru o casa primitoare

Interiorul casei este deseori asociat cu usa de la intrare. Desi nu pare adevarat, cu siguranta ti-ai imaginat macar o data cum arata o casa in interior, doar dupa forma usii de la intrare. Tocmai din acest motiv, stim ca sunt o multime de potentiali clienti pretentiosi si am decis sa le oferim cele mai rezistente usi! Special Doors iti pune la dispozitie usi intrare, usi de interior, usi antifoc, parchet laminat si toate accesoriile necesare pentru o usa.

Oamenii care locuiesc dincolo de usa de la intrare pot fi asociati cu aspectul ei. Culoarea, modelul si rezistenta usii sunt privite ca o carte de vizita a unei persoane si a casei acesteia. Asadar, va trebui sa acorzi o deosebita atentie sistemului de inchidere a casei tale.

specialdoors.ro iti ofera o gama larga si de usi de interior potrivite pentru toate tipurile de camere. De la birouri, camera copilului, camera pentru cosmetica sau manichiura sau dormitor, noi iti oferim posibilitatea de a da un alt aspect casei tale!

Usile nu se aleg doar in functie de pret, cat si de rezistenta si sistem de securitate. Pentru a asigura linistea familiei, o usa ar trebui sa fie durabila si sistemul de inchidere sa se efectueze pe mai multe puncte. De obicei, pentru intrare cele mai potrivite usi sunt cele metalice.

Cu ajutorul lor, poti sta linistit din pricina factorilor externi sau persoanelor ce pot patrunde prin efractie. O usa metalica nu inseamna neaparat culoare inchisa si sobra, ci poti alege una eleganta de culori deschise.

Siguranta clientilor nostri si a familiilor lor este foarte importanta pentru noi, impreuna cu confortul lor. Din acest motiv, usile noastre de exterior asigura o buna izolare fonica si termica, in timp ce sunt echipate cu mai multe sisteme de inchidere independente. Culoarea si modelul se pot alege in functie de preferintele clientului, asadar poti incepe cumparaturile!

Pentru o izolare fonica si termica in mod complet, o usa metalica impreuna cu parchet laminat si usi de interior cu print sau din sticla, casa ta isi va schimba aspectul intr-un timp scurt! Nu doar aspectul casei, cat si confortul se vor modifica dupa ce totul este montat si aranjat.

Usile de interior au modele diferite si printuri pentru toate gusturile, dar poti alege si usi din sticla. Usile din sticla ofera eleganta si se potrivesc birourilor sau incaperilor destinate cosmeticii.

De asemenea, pentru a completa aspectul interior al casei tale, parchetul laminat este elementul perfect! Modelele si culorile variaza si se potrivesc mai multor tipuri de incaperi. Totusi, nu este o regula si in acest fel poti alege ceva pe gustul tau si familiei tale. Parchetul are o durabilitate extinsa si un aspect elegant.

Special Doors iti ofera posibilitatea de a scapa de griji unei incaperi la care nu ai acces tot timpul. Poti alege o usa antifoc ce are rezistenta de pana la 60 de minute, timp in care poti ajunge la locul respectiv.

Share on Google Plus

Leave a comment