Sisteme de navigatie pentru diferite tipuri de autoturisme

Majoritatea modelelor noi de autoturisme vin dotate deja cu navigatii. Acestea sunt extrem de utile pentru toti soferii. Chiar daca nu ai un model nou de masina si aceasta nu are un sistem de navigatie, poate fi montata pe bordul ei. Fara sa fie necesare modificari la instalatia electrica sau la habitaclu, navigatia se potriveste perfect in bordul masinii. Comanda online sisteme de navigatie pentru diferite tipuri de autoturisme!

Cunoscute pana acum ceva timp pentru disponibilitatea GPS-ului, navigatiile nu mai reprezinta doar acest lucru. Astazi pot fi folosite in locul telefoanelor sau chiar laptopurilor. Datorita dotarilor, navigatiile dispun de numeroase aplicatii care iti permit vizionarea filmelor, ascultarea muzicii, navigarea pe retele sociale si multe altele. Functiile devin si mai multe cu cat sistemul este unul mai nou.

Magazinul online navigatiiandroid.ro dispune de o multime de navigatii cu sistemul de operare Android. Acestea au incluse functiile de Dual Zone, internet prin Wi-Fi, Bluetooth, MirrorLink, USB si aplicatia Waze deja instalata. Sistemul functioneaza in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana, asadar nu va trebui sa inveti limba engleza pentru a-l folosi.

Dotate cu TouchScreen, navigatiile disponibile pot fi accesate cu doar simple atingeri pe ecran. Acestea vin la pachet cu toate mufele si cablurile necesare pentru instalare. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi masina de pe prima pagina a site-ului, apoi navigatia dorita. Pentru fiecare model si marca a masinii, navigatiile sunt diferite.

Comanda online sisteme de navigatie pentru diferite tipuri de autoturisme! De la clasica Dacia, pana la BMW sau Audi, navigatiile de pe site pot fi accesate. Fie ca iti doresti navigatii pentru Golf 5 sau navigatii pentru Ford Focus 2, in orice caz vei gasi produsul potrivit. Navigatia preia comenzile de pe volanul masinii, asadar bateria nu va avea de suferit.

La orice navigatie comandata vei primi cadou si o camera de marsarier. Camera iti va fi de mare ajutor in trafic si la parcare, toate imaginile fiind inregistrate. Odata ce schimbatorul de viteze a intrat in marsarier, ecranul navigatiei va fi schimbat cu imagini din spatele masinii. Parcarea cu spatele nu a fost niciodata mai usoara! Vei scadea riscul de a lovi alte masini, propria masina sau obiecte dure care pot distruge autoturismul.

Toate aplicatiile de pe telefonul tau sunt disponibile pe ecranul navigatiei! Aplicatia de GPS preferata, YouTube, Netflix, HBO GO, Digi Online, Orange TV, Facebook, WhatsApp, Instagram si multe altele pot fi descarcate pe navigatie. Sistemul de operare Android al navigatiei permite si conectarea la alte telefoane in afara celor Android. Prin intermediul Bluetooth-ului, orice telefon se poate conecta la navigatie.

Drumurile devin mai usor de parcurs cu ajutorul GPS-ului! Aplicatiile iti pot indica unde sunt probleme rutiere precum accidente, ambuteiaje sau lucrari la carosabil. In acest fel, iti va fi oferita o ruta alternativa, iar daca aceasta nu exista va fi estimat timpul de asteptare in trafic. Bucura-te de toate beneficiile sistemelor de navigatie de la navigatiiandroid.ro!

Share on Google Plus

Leave a comment