Servicii de administrare a asociatiilor de proprietari de la Digital Property

Daca locuiesti in Brasov, cu siguranta ai auzit de Digital Property. Cu ce se ocupa aceasta firma? Ei bine, nevoia de asigurare a serviciilor de administrare a asociatilor de proprietari a reprezentat ideea principala a celor de la Digital Property.

Daca te confrunti cu astfel de situatii ce implica o buna gestionare, atunci in cele ce urmeaza vor fi prezentate serviciile oferite de aceasta firma de administrare a asociatiilor de proprietari cu sediul in Brasov.

In mod detaliat aceste informatii le gasesti si pe Digitalproperty.ro. Evolutia constanta este datorata profesionalismului de care acestia dau dovada. Un lucru ce atesta acest aspect este faptul ca activitatile desfasurate sunt conforme cu legile in vigoare. Prin urmare, acestia ofera servicii de administrare tehnica, contabila si casierie conturate de termenii legali.

Modul intuitiv in care proprietarii au acces la informatii despre plati, consum si nu numai asigura echipei de profesionisti renumele de care se bucura in prezent.

In ce constau serviciile de administrare a unei asociatii de proprietari?

Serviciile oferite in mod intuitiv insumeaza indatoririle complete ale unui administrator de asociatii de proprietari. In consecinta sunt monitorizate platile, restantele si consumul fiecarui proprietar.

Mai mult decat atat, acestia coordoneaza echipe care ofera servicii de reamenajari si reparatii in spatiile comune ale blocurilor. Principiile de baza ale celor de la Digital Property  sunt de a asigura o gestionare optima a spatiului si de a contoriza eficient cheltuielile.

Ce presupun serviciile de administrare tehnica?

In principal, sunt oferite servicii de administrare blocuri si asociatii de proprietari in Brasov menite sa asigure confortul proprietarilor, fiind o activitate cu impact vizibil. Mai jos gasesti cateva cerinte acoperite de serviciile de pe Digitalproperty.

*verificari periodice – este asigurata acea revizie tehnica ce vizeaza spatiile comune cum sunt: holurile, subsolul, ascensorul sau instalatiile electrice.

*gestionarea si monitorizarea lucrarilor de reparatii, fiind si cei care initiaza activitatile.

*asigura materiale pentru reparatii sau intretinere.

Lista continua cu o multitudine de avantaje, dar un alt aspect ce prezinta interes sunt serviciile de contabilitate si casierie. Cei de la Digital Property se ocupa de managementul cheltuielilor, de contributii, incasari si altele ce le regasesti pe Digitalproperty.ro. Variantele de incasare si termenul de plata pentru asociatii de proprietari in Brasov este stabilit in momentul semnarii contractului. Platile se pot face cu cardul, prin transfer bancar, cash sau online.

Mai mult decat atat, fiecare proprietar are acces facil prin aplicatia Deskis sau la terminalele Pay Point. Gestionarea serviciilor in ceea ce priveste asociatiile de proprietari se realizeaza online. Acestea sunt adaptate diferitelor nevoi si cerinte. Tipul acesta de servicii a facut trecerea spre era tehnologiei, schimband in acest fel mentalitatile si perceptiile despre domeniul online.

Daca esti interesat de astfel de servicii conditia de colaborare vizeaza in primul rand locatia. Firma actioneaza in raza judetului Brasov, iar pentru mai multe informatii acceseaza https://digitalproperty.ro/.

Share on Google Plus

Leave a comment