Service iPhone pentru telefonul tau

De multe ori, telefonul se poate defecta dintr-o multime de motive. Fie se sparge din cauza unei cazaturi, fie apare o problema la soft, fie trebuie folia inlocuita sau o gramada de alte probleme. Un service specializat este ajutorul tau in aceste situatii si in functie de model, telefonul trebuie sa primeasca ingrijirile necesare. Alege cel mai bun service pentru telefonul tau – la MobileFIX!

Mobilefix este un service specializat de telefonie mobila, unde se poate apela la service iPhone, Samsung sau iPad. Poti solicita serviciul de inlocuire display sau sticla daca acestea sunt problemele telefonului.

Pentru iPhone se pot face urmatoarele servicii: inlocuire baterie, inlocuire difuzor, sticla, display, inlocuire mufa de incarcare sau reparatie la placa de baza. De asemenea, ai posibilitatea de a merge cu telefonul la service chiar dupa ce a cazut in apa.

Daca telefonul tau prezinta o defectiune, e timpul sa scapi de ea cat mai repede! Pe site-ul mobilefix.ro vei descoperi toate serviciile pe care le poti solicita, impreuna cu alte detalii despre acest service. Punctele de lucru se intind in mai multe orase, vezi mai jos unde poti merge cu telefonul la reparat.

Reparatiile se fac pe loc, pentru ca telefonul sa revina in posesia ta cat mai repede. Fiind un lucru personal, cu siguranta nu iti permiti sa astepti saptamani intregi pana la solutionarea problemelor. La MobileFIX vei avea parte de o echipa specializata si orientata in permanenta catre nevoile clientului. Din acest motiv, reparatiile nu vor dura mai mult de jumatate de ora, fiind pregatiti mereu cu piesele necesare.

Peste 10 ani de experienta ca si service GSM le-a adus popularitatea si profesionalismul celor de la Mobilefix. Desi initial a fost un simplu service din Bucuresti, numarul clientilor si solicitarile au crescut, iar acum poti apela si la service telefoane Constanta, Timisoara sau Brasov. In centrul tarii vei putea merge cu telefonul la Cluj.

Avantajele service-ului incep prin reparatiile rapide pe care le efectueaza, urmate de garantia lor. Dupa repararea telefonului vei primi o garatie asupra modului de functionare a acestuia. Totodata, datele clientului sunt complet protejate, echipa asigurand respectarea intimitatii. Preturile avantajoase de la MobileFix sunt potrivite pentru orice buzunar.

Daca nu te afli in niciunul dintre orasele punctelor de lucru, poti trimite telefonul prin curier, direct la service. Cererea pentru trimiterea telefonului se inregistreaza doar telefonic si abia dupa scurta diagnosticare si estimare a ofertei de pret. Transportul curierului va fi suportat de client, iar dupa reparatie se va scade acest cost din cel total. Practic, nu vei plati curierul pentru reparatia telefonului tau la Mobilefix.

In functie de preferinte, plata pentru reparatie se poate face prin curier atunci cand telefonul revine in posesia ta sau prin transfer bancar. De cele mai multe ori, telefonul ajunge la client in aceeasi zi, dar se poate ca defectiunea sa fie localizata la placa de baza si timpul de reparare sa se extinda pe doua zile.

MobileFix ofera numeroase avantaje pentru clientii sai, asadar te poti bucura de ele, oriunde te-ai afla in tara!

Share on Google Plus

Leave a comment