Scule electrice ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o gospodarie

Romanul este invatat sa se descurce oricand si fata de multi europeni, este genul care repara ce se poate. De aceea exista si o preferinta pentru a detine scule si unelte, de mare ajutor la timpul potrivit.

Gurile rele vor spune ca este si aceasta o metoda de a economisi bani, dar in cele din urma tindem sa credem ca acolo unde se pricepe, de ce nu sa intervina inainte de a astepta interventia celor care il vor taxa mult, pentru ceea ce poate si el sa faca?

Printre cele mai cautate tipuri de scule sunt cele electrice, iar in acest sens o sursa de achizitii este Tehnovest. Comanda poate fi facuta si online.

Tipuri de scule de care oricine are nevoie

Pentru ca sunt usor de folosit si nu prezinta riscuri, cel putin nu la fel de mari precum in cazul sculelor pneumatice, sculele electrice sunt un interes pentru oricine. Acestea pot fi folositoare in cazul multiplelor lucruri de reperat si reamenajat prin casa sau gradina. Iata ce tipuri de astfel de scule sunt populare:

Masina de gaurit

Sau altfel spus bormasina, este una dintre cele mai cautate. Practic nu te poti numi bun gospodar daca nu ai o masina de gaurit. Fie ca este vorba de ceve reparatie sau montaj la mobilier, de dibluri pentru cabluri sau altele, acest tip de scula este utila.

O poti alege dintr-o gama larga de producatori. Difera si in functie de putere, greutate sau alte dotari, dar pentru treburi casnice o varianta mai compacta este de preferat.

Fierastrau electric

Din gama de scule electrice de la Tehnovest nu putem omite sa mentionam despre fierastraul electric. Pentru cei care locuiesc la curte si au de intretinut si un spatiu verde, gradina, atunci acest gen de unealta este necesara. Este ideal pentru a taia lemnele, oricare ar fi utilizarea acestora in cele din urma. Poti de asemenea sa faci toaletarea pomilor cand este necesar.

Partea si mai buna este ca la ora actuala sunt variante atat de diversificate si un fierastrau de acest gen poate fi si silentios, compact si usor de folosit. Trebuie doar sa cauti in magazinele de specialitate si sa alegi in functie de necesitate.

Putem de asemenea aminti despre rindeaua electrica. Mai ales pentru pasionati, aceasta scula electrica este una preferata. Cu ajutorul acesteia se poate prelucra lemnul asadar unele proiecte de pe langa casa vor fi usor de realizat.

Poate fi vorba de reparatii la gard, de casa pentru animalele de curte, de finisarea unui lambriu sau de realizarea unor altor decoratiuni pentru casa sau gradina, cert este ca rindeaua electrica iti va fi de mare ajutor.

Atentie la modul de folosire

Desi sculele electrice sunt usor de folosit si chiar indicate pentru treburi casnice, activitati restranse acestea nu sunt insa scutite de grija fata de siguranta. Sunt recomandate echipamentele de protectie, pentru maini, corp si ochi.

Pentru a folosi aceste scule in siguranta cablurile trebuie sa fie noi sau cel putin verificate inainte de utilizare. Achizitii noi de acest gen pot fi facute si de la https://www.tehnovest.ro/.

Share on Google Plus

Leave a comment