Schimbare geam iPhone XS Max

Reparatiile mobile implica mai multe operatiuni, precum inlocuirea bateriei sau a difuzoarelor, a portului de incarcare a telefonului, a camerei foto sau a placii de baza. In general, inlocuirea unor componente esentiale pentru functionarea perfecta a dispozitivului. Insa, nici o componenta nu este mai sensibila ca ecranul, fie ca vorbim despre display sau despre geamul de sticla. Motiv pentru care cele mai frecvente reparatii mobile pe care service-urile de reparatii le ofera clientilor sai sunt in legatura cu ecranul. Pentru ca, in momentul in care scapi telefonul pe trotuar sau pe podea, componenta care este cel mai usor de deteriorat in aceasta situatie este, fara indoiala, ecranul acestuia. Cu toate ca acest lucru depinde si de telefonul pe care il detine utilizatorul. In cazul in care acesta se afla in posesia unui model low cost, telefonul este mult mai usor de spart din cauza faptului ca se folosesc la productia acestuia materiale mult mai ieftine spre deosebire de acelea ale smartphone-urilor din categoria high end. Acest lucru nu inseamna neaparat faptul ca cele din urma sunt cu mult mai rezistente fata de telefoanele low cost, doar ca nu vor sustine daune atat de mari in urma zgarieturilor si loviturilor la care orice smartphone este supus constant in urma utilizarii. 

 

iPhone-ul este unul dintre cele mai bune exemple pe care am putea sa le oferim in aceasta situatie. Este un telefon mobil extrem de scump, fapt datorat gamei largi de aplicatii pe care le pune la dispozitie utilizatorului si sistemului de operare extrem de performant. Spuneam inainte faptul ca modelele low cost sunt realizate din materiale extrem de ieftine si fragile. Ei bine, iPhone-ul creste standardele din punct de vedere al constructiei; printre componentele utilizate la fabricatia sa putem gasi atat cadrul de aluminiu cu o durabilitate semnificativ mai mare, cat si folia de sticla Gorilla Glass de la Corning. Inseamna acest lucru faptul ca iPhone-urile sunt imune la o problema cu care se confrunta toate modelele de pe piata de telefoane mobile? Nu. Insa impactul ar trebui sa fie mult mai puternic pentru a deteriora ecranul unui iPhone. Cu toate acestea, in nefericitul caz in care acest lucru se intampla, cea mai buna solutie ar fi sa apelezi la un service de reparatii iPhone care sa se ocupe cu schimbare geam iphone xs max. In astfel de centre de reparatii lucreaza experti care sunt bine informati in legatura cu probleme legate de iPhone si care au la dispozitie componentele originale indispensabile pentru rezolvarea unei astfel de situatii neplacute. 

 

iPhone XS Max este un smartphone Apple lansat in septembrie 2018. Este alimentat de un procesor Apple A12 Bionic hexa-core (2×2.5 GHz Vortex + 4×1.6 GHz Tempest) ce ruleaza cu ajutorul unei placi grafice Apple GPU (4-core graphics). Prezinta un ecran Super Retina OLED, HDR10, 625 nits (typ), cu diagonala de 6.5 inch si rezolutia de 1242 x 2688 pixeli. Are o baterie cu capacitatea de 3174 mAh si ruleaza sistemul de operare iOS 12, upgradabil pana la versiunea iOS 14.4

Share on Google Plus

Leave a comment