Sacouri de dama

Despre sacouri, cred ca majoritatea persoanelor stiu ca sunt articole de vestimentatie care au fost special croite pentru barbati.

Odata cu trecerea trecerea timpului insa, aceste articole de vestimentatie au fost adoptate si de catre femei, care le-au inclus in tinutele lor.

Ei bine, in prezent cele mai multe femei care poarta sacouri by Iiana sau diferite alte tipuri de sacouri de dama, sunt doamnele sau domnisoarele care lucreaza la birou.

De ce aceste femei poarta sacouri de dama? Raspunsul este unul cat se poate de simplu, si anume ca sacoul de dama este piesa de rezistenta din cadrul unei tinute office, iar femeile care lucreaza la birou trebuie sa poarte tinute office.

De multe ori, pentru femei alegerea sacourilor de dama poate reprezenta o misiune dificila, pentru ca nu prea stiu spre ce sacouri sa isi indrepte atentia. Exista in sa si femei care sunt prietene cu moda, si care cunoscand tendintele modei stiu care sunt sacourile spre care trebuie sa se orienteze.

Femeile care nu stiu cum se alege un sacou de dama, trebuie sa afle ca in primul rand trebuie sa tina cont de forma corpului. Exista diferite forme ale corpului, iar fiecare femeie are o anumita forma. Discutam aici despre femei cu silueta tip mar, femei cu silueta tip para, femei cu silueta tip triunghi, iar fiecare tip de silueta are trasaturile ei.

De precizat este faptul ca fiecare femeie trebuie sa isi aleaga sacoul in functie de silueta avuta, pentru ca in caz contrar sacoul nu i se va potrivi.

Apoi, calitatea materialului din care este confectionat sacoul trebuie sa reprezinte un alt aspect important in alegerea unui sacou de dama. Exista sacouri de dama confectionate din lana, din casmir sau din flanel, asa ca fiecare femeie isi poate alege sacoul si in functie de calitatea materialului.

Culoarea sacoului reprezinta un alt aspect important de care trebuie sa tina cont femeile care se afla in cautarea unui astfel de articol de vestimentatie. De cele mai multe ori, femeile isi indreapta atentia spre sacouri de culoare neagra, dat fiind faptul ca acestea sunt si elegante, si se potrivesc perfect cu orice articole vestimentare care completeaza tinuta.

De exemplu, sacourile negre, dar si alte sacouri se pot purta alaturi de o pereche de pantaloni de costum, alaturi de o pereche de jeansi sau alaturi de o pereche de blugi, insa pot sa fie purtate si alaturi de o fusta sau de ce nu, chiar si alaturi de o rochie.

Incaltamintea poate fi aleasa dintre o pereche de pantofi cu toc si o pereche de balerini de exemplu, insa de regula incaltamintea se alege dupa ce se alege sacoul, camasa si fusta sau pantalonii.

Ei bine, acum ca am vazut care sunt detaliile de care trebuie sa tina cont femeile care isi aleg un astfel de articol de vestimentatie, putem spune ca un Sacou Schileresc Dama Brodat Manual din Stofa Fina de Lana poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru femeile care isi doresc un sacou de dama deosebit.

Share on Google Plus

Leave a comment