Sabotii medicali pot fi comozi si placuti estetic – daca ii alegi de la Maribon

Din gresita cultura a romanului temator, pentru ca merge la medic doar cand trebuie sa trateze si nu preventiv, sa mergi la cabinetul unui medic te ia cu fiori. Teama de verdict sau de o procedura, temea de durere si de tot ce inseamna mediul in sine ne face ostili in fata preventiilor. Oricine isi aminteste sunetul de freza stomatologica, de asistentele care nu schimbau prea multe vorbe cu tine, satule de cati pacienti vedeau zilnic. Totusi la ele cine se gandea?

Stau cu orele in cabinete, uneori ture interminabile in care apar si urgente, au de linistit pacienti, de ajutat medici si la finalul oricarei zile tot ce isi pot dori este sa aiba putina tihna. Poarta un costum medical si iti vei da seama cat de greu este sa fii in postura lor. Iar incaltamintea, stim cu totii ca joaca un rol crucial privind confortul.

Sabotii medicali de la Maribon

La Maribon.net sunt usor de gasit sabotii clasici ce sunt perfecti spre a fi purtati in cabinetele medicale. Sunt confortul ce rezulta din produsele de calitate realizate din piele naturala. In varietatea ofertelor regasim aici pe cei decupati, potriviti pentru fiecare sezon, cei cu bareta ce se regleaza si lista poate continua.

Exact, ca si in cazul tratamentelor, ceva standard care ar putea sa nu functioneze sau sa nu fie de ajuns. Suntem diferiti unii de altii, avem nevoi pe masura. Mai cu seama cand munca zi de zi presupune a sta ore in sir in  picioare, cand oboseala intervine, picioarele devin umflate si fac imposibila miscarea cu rapiditate.

Cum ar fi sa iti spuna vreo asistenta in cabinet, stati putin ca ma dor picioarele? Rapiditatea cu care se misca femeile acelea si raspund imediat nevoilor medicului curant este egala cu asumarea acestui job. Deloc usor, desigur. Exista deci un secret profesional si aici si acesta poate fi si despre acesti saboti medicinali de la Maribon.

Pentru ca fiecare cabinet are o emblema proprie, dar si o reputatie anume, se distinge sub o forma sau alta de altii pe aceeasi nisa, iata ca si costumatia celor prezenti in cabinet poate fi edificatoare. Iar la capitolul saboti pot fi regasite la Maribon variante vesele, colorate sau cu print florar. Pare ca prezenta unei asistente va deveni mai prietenoasa.

Descopera toata gama de produse la maribon.net si aminteste-ti cu drag de asistenta care te-a facut sa depasesti frica de medic. Pentru ca pe unele nu le dor picioarele si da, ai inteles de ce.

Contact:

Telefon: 0758 913 926

E-mail: maribonincaltaminte@yahoo.com

Share on Google Plus

Leave a comment