Reparatii display Samsung – MobileFIX vine cu preturi avantajoase

Cumpararea unui gadget acum este la ordinea zilei. Telefoanele mobile sunt indispensabile pentru fiecare dintre noi. Fara ele nu am putea lua legatura cu cei dragi, mai ales daca sunt plecati in alt oras sau tara. In plus, ne ajuta sa indeplinim anumite taskuri zilnice astfel incat sa devenim mult mai eficienti.

Timpul este o resursa destul de pretioasa si nu ne este prea comod sa il pierdem la cozile interminabile de pe la ghisee sau magazine pentru a ne plati utilitatile. La doar cateva clickuri distanta putem rezolva asta cu ajutorul unui telefon mobil.

Asadar, nevoia de a avea un astfel de gadget este prioritara in zilele noastre. Ne este destul de usor sa ne achizitionam unul avand in vedere ca exista pe piata foarte multe modele de la branduri renumite de unde putem alege. Branduri puternice care au strans de-a lungul timpului fani inraiti, asta pentru ca au functii importante de a ne ajuta sa fim cat mai eficienti.

Atunci cand ne achizitionam un telefon tinem cont de anumite criterii: sa aiba unul sau 2 sloturi pentru SIM, ce diagonala sa aiba ecranul, cate core-uri are pentru procesor, memoria RAM cat si memoria interna a telefonului, tipul de camera, capacitatea bateriei si nu in ultimul rand designul acestuia.

Cert este ca sunt multe persoane care prefera telefoanele de la Samsung. Asta pentru ca, sunt mult mai accesibile la pret comparativ cu alte branduri. Se pare ca intotdeauna telefoanele Andoid au avut o reputatie dat fiind faptul ca utilizatorii isi pot personaliza aceste dispozitive. Beneficiile cu care vine acest brand sunt multe, insa cum nimic nu dureaza o vesnicie, utilizatorii ar trebui sa cunoasca si un service gsm in contextul in care telefonul li se strica.

Reparatii display Samsung

Multe persoane atunci cand isi achizitioneaza un telefon, ar trebui sa isi achizitioneze imediat o husa si o folie de protectie. Nu de putine ori s-a intamplat ca nici la o saptamana dupa ce telefonul a fost achizitionat sa aiba nevoie de reparatii display Samsung. Spargerea ecranului este un lucru total neplacut mai ales atunci cand telefonul este nou. Din neatentie acesta poate fi scapat pe suprafete dure, iar daca nu este protejat, are toate sansele ca acesta sa se sparga.

Cert este ca schimbarea display-ului este o operatiune ce trebuie realizata in cadrul unui service autorizat. Mobilefix spre exemplu este un service gsm despre care utilizatorii de telefoane ar trebui sa afle.

Desi nu este placut ca nici dupa o saptamana sa faci reparatii noului tau telefon, este mult mai indicat din punct de vedere financiar sa repari decat sa iti achizitionezi altul nou.

De ce MobileFIX

In acest context, oamenii cauta servicii de calitate, dar sa fie si accesibile la pret. Pentru cei interesati, MobileFIX ofera servicii e inlocuire ecran original Samsung sau de la alte branduri, la preturi excelente.

Pe langa faptul ca utilizeaza doar piese originale privind schimbarea display-urilor, cei de la MobileFIX ofera si garantia serviciilor timp de 90 de zile. Poti vedea aici mai multe detalii service reparatii Samsung.

Chiar daca printre cele mai uzuale servicii ce se cer sunt cele de reparatii display Samsung, MobileFIX, ofera o gama mult mai larga de reparatii precum: Sticla spate, sticla display, baterie originala, port incarcare etc.

Cu locatii in 4 orase mari din Romania, MobileFIX a devenit un partener de incredere pentru multi cei care au avut nevoie de astfel de servicii. Asta pentru ca majoritatea reparatiilor dureaza foarte putin, unele chiar pot fi facute pe loc.

Cei care nu sunt din Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca sau Brasov, pot trimite telefonul si prin curier rapid pentru a beneficia de serviciile de calitate pe care le ofera MobileFIX. Mai multe detalii pot fi descoperite in pagina oficiala.

Date de contact:

0747 620 217

contact@mobilefix.ro

 

Share on Google Plus

Leave a comment