Pune lucrurile in miscare cu role industriale de la Tente Romania

Mobilierul profesional necesita solutii inteligente, pe care nu prea le vezi in magazinele de cartier sau nici chiar in supermarketuri. Acestea vizeaza in principal materialele din care este construit, incepand de la usi si sisteme de inchidere, culminand cu rolele care asigura mobilitate maxima pentru marfurile tale, cu maxima eficienta si minimum de efort.

Acestea din urma au un rol esential in economia oricarei afaceri. Desi in cele mai multe dintre cazuri nu se vad sau nu sunt bagate in seama, un sistem de role industriale de la Tente Romania iti poate aduce o crestere a cifrei de afaceri, intr-un mod in care nu te-ai gandit pana acum.

Gandeste-te doar ce ar insemna pentru tine ca un carucior de marfa de mare capacitate sa se defecteze si sa nu mai poti aranja produsele in depozit sau, mai rau, pe raftul magazinelor.

De asemenea, un dispozitiv mai ieftin, in cazul in care te-ai gandit ca vei face economie, te-ar putea lasa cand ti-e lumea maid draga, acest lucru necesitand cheltuieli in plus pentru tine cu mentenanta si reparatiile. Toate aceste neplaceri pot fi evitate acum prin sistemele de roti si role industriale de la Tente Romania, disponibile acum intr-o gama larga de produse.

Ce avantaje ai cu role industriale de la Tente Romania

Avantajul financiar este insa doar unul dintre cele puse la dispozitie de celebrul producator Tente. Cu o traditie de aproape o suta de ani in domeniu, Tente Romania iti ofera solutii inteligente in ceea ce priveste mobilitatea, prin sisteme de role concepute special pentru tine.

Astfel, in cazul in care ai de administrat un magazin sau un depozit, te vei putea orienta spre sistemele de role de mare capacitate, concepute din materiale rezistente la greutati mari si cu frecare redusa.

De aemenea, in cazul in care doresti utilarea unui spital performant, ai la dispozitie sistemele de role pentru paturile pacientilor, astfel incat acestia sa nu simta in niciun fel socurile inerente aparute in momentul transportului de la un salon la altul sau spre sala de operatii.

De asemenea, avem la dispozitie role industriale pentru instrumentarul medical sau pentru carucioarele de servire a mesei care, de asemenea, necesita silentiozitate si manevrabilitate usoara.

Nu in ultimul rand, vei putea folosi role tente controlate electronic, pentru utilaje performante si care necesita precizie maxima in miscare si pozitionare. Toate acestea beneficiaza de cele mai noi tehnologii in domeniu si de materiale speciale, care au rolul de a reduce atat zgomotul, cat si efortul uman depus pentru deplasarea dintr-un loc in altul.

Share on Google Plus

Leave a comment