Protejeaza-ti ferma cu un gard electric de calitate

Daca esti fermier atunci stii cat este de important sa te preocupi de bunul mers al lucrurilor, pana in cel mai mic detaliu. O solutie moderna si totodata de durata, special conceputa pentru siguranta animalelor dar si pentru monitorizarea lor este reprezentata de gardul electric. In comparatie cu gardul din sarma ghimpata pe care il foloseau inainte fermierii, acesta este mai eficient. De ce? Nu se deterioreaza la fel de repede in timp si este si mai util.

Indiferent daca interesul tau este ce a tine animalele inauntru sau de a preveni accesul in perimetru a celor din afara gardului, un astfel de sistem vine ca o rezolvare practica. Eviti in acest fel pagubele pe care animalele salbatice ar putea sa le provoace.

Desigur ca nu este deloc o sarcina simpla construirea unui astfel de gard. Pe langa faptul ca e necesar sa ai la indemana diversele componente ce il alcatuiesc, trebuie sa te si pricepi la asta. Calitatea ramane si in acest caz esentiala, deci e bine sa fii atent si de unde cumperi articolele necesare.

De ce ai nevoie mai exact ca sa realizezi un gard electric?

Raspunsile la aceasta intrebare ti le pot oferi cei de la Super Farm Land. Tot la ei pe site gasesti si articolele necesare in acest sens, pe care le poti comanda in functie de necesitate. Iata care sunt componentele pentru un gard electric eficient si practic.

  • Fire si izolatori

Firele constituie componente de baza, deci se cuvine a prezenta o rezistenta pe masura, dar totodata sa ofere si conductibilitate sporita. Este nevoie ca acestea sa asigure si o tensiune constanta de-a lungul firelor.

Cat despre electricitate, pentru ca exista, trebuie sa existe si izolatori. Aplicarea lor constituie un proces important in realizarea gardului.

  • Generatorul de impulsuri

Un astfel de aparat gard electric este esential, fiind in fapt elementul ce vizeaza partea functionala a gardului. Prin el sunt create impulsuri, dar totodata este controlata tensiunea din gard si din acumulator. Ca sa ai parte de o eficienta crescuta, conteaza ca energia de impuls sa fie una puternica. In acest sens te poate ajuta Superfarmland.com cu dispozitivul potrivit. Modelul prezinta puterea de 20 J si vine insotit si de garantie.

In ce conditii poti avea in vedere utilizarea unui astfel de aparat?

Recomandarea specialistilor este de a fi folosit acolo unde lungimile de gard sunt extreme, unde animalele au o constitutie robusta, iar vegetatia este abundenta. Te pot ajuta specialistii sa faci achizitia corespunzatoare in functie de suprafata pe care doresti sa o acoperi si de nevoi.

  • Stalpi

Nu uita de acestia pentru ca de asemenea prezinta o importanta majora. Sunt cei care sustin gardul, deci de preferat este sa alegi un model care vizeaza si portile si colturile. In cazul modelelor cu utilizare multipla, beneficiile sunt mai multe.

De asemenea ai nevoie de porti si de panouri. Acestea completeaza propriu zis gardul. Stii ca ai parte de o trecere sigura, fara incidente nedorite. Opteaza pentru sisteme de inchidere ce vizeaza standarde inalt calitative. Astfel iti asiguri si durabilitatea in timp.

Comanda articolele necesare pentru un gard electric profesional, rezistent si durabil de pe superfarmland.com.

Share on Google Plus

Leave a comment