Precisa pune la dispozitia laboratoarelor echipamente profesionale

De-a lungul timpului, omenirea s-a bazat pe evolutie. Si atunci cand spunem evolutie ne referim la absolut toate domeniile existente. De la medicina, cercetare stiintifica la fel si fel de experiente didactice – toate acestea au cunoscut evolutia datorita laboratoarelor in cadrul carora specialistii si-au pus la bataie toate cunostintele si experienta pentru a aduce inovatie in domeniul respectiv.

Tot ce a aparut nou in domeniul medicinii spre exemplu a avut la baza o munca de titan realizata intr-un laborator. Pe langa echipa de specialisti care, prin bagajul de cunostinte si experienta in domeniu, a depus un efort de invidiat, un element esential a fost si echipamentul din cadrul laboratorului.

Omul face echipa buna cu tehnologia atunci cand vine vorba sa creeze ceva nou, ceva care sa il ajute in anumite domenii. Asadar echipamentele profesioniste folosite in laboratoare nu fac decat sa completeze cunostintele specialistilor in domeniu.

Precisa – aliatul de top al laboratoarelor

Adunci cand spunem „echipament de laborator la standarde de top”, gandul ne duce automat la Precisa. Vorbim de un magazin online distribuitor de aparatura de laborator, consumabile, reactivi si echipamente industriale.

Avand o experienta de 18 ani pe aceasta nisa, Precisa a colaborat de-a lungul timpului cu institutii precum: regii de apa, centrale termice, agentii de mediu, institutii de sanatate publica si privata si laboratoare de analize fizico-chimice.

Sediul central al companiei se afla in Sibiu, dar Precisa dispune si de doua puncte de lucru aflate in Slatina si Iasi si reuseste sa acopere intreaga tara prin spatiile de birouri si de depozitare si logistica de transport.

Ce fel de produse gasim la Precisa?

Accesand site-ul oficial al magazinului Precisa, vom descoperi o gama larga de produse inalt calitative grupate pe categorii precum: aparatura de laborator, aparatura pentru testarea materialelor de constructii, consumabile de laborator, kituri si teste rapide, materiale didactice, produse microbiologice, reactivi si chimicale, sticlarie de laborator, ustensile si instrumentar.

Pentru a putea pune la dispozitia clientilor sai toate aceste produse, Precisa colaboreaza cu furnizori externi, cunoscuti in acest domeniu. Si aici vorbim de marci diverse asa cum sunt GFL, Hach Lange, Hanna Instruments, Funke Gerber, Hettich, Radwag si multe altele.

Foarte multe societati din Romania au achizitionat aparatura si echipamente pentru laborator de la Precisa, motivul principal fiind garantia calitatii produselor, dar si serviciile ireprosabile oferite de catre echipa.

In ceea ce priveste preturile pe care clientii le platesc pentru dotari pentru laborator de pe precisa.ro, acestea se ofera la cerere, avand astfel posibilitatea de a beneficia de reduceri atunci cand comanda de produse este mai mare.

Cei ce aleg sa colaboreze cu Precisa si achizitioneaza produse pentru laborator, beneficiaza de anumite servicii:

  • Asistenta tehnica in utilizarea echipamentelor;
  • Solutii rapide in cazul unor nefunctionalitati ale echipamentului;
  • Consultanta in vederea obtinerii unor certificari de calitate;
  • Service gratuit atunci cand echipamentele se afla in garanatie. Se poate oferi service si post garantie contra-cost sau pe baza de contract;
  • Verificari si etalonari metrologice la cerere;
  • Transportul se face prin delegat, posta sau prin curier rapid – in functie de valoarea comenzii.

Cei interesati sa descopere toata gama de produse de la Precisa sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului online.

Share on Google Plus

Leave a comment