Ponturi pentru incalzitoarele pe gaz

Atat incalzitoarele pe gaz, ca si cele electrice, sunt o sursa eficienta de incalzire suplimentara in casa, atunci cand aveti de incalzit o camera sau doua. Incalzitoarele electrice sunt grozave cand comutatorul este pornit, insa cand tensiunea cade dintr-o data si nu ai la dispozitie un generator electric, un incalzitor pe gaz ar putea fi solutia potrivita. Dupa cum probabil ati vazut, unele incalzitoare pe gaz au aprindere electronica sau indicatori pentru pornirea incalzirii cu acest combustibil.

Lumina de veghe se prezinta ca o flacara continua, cu un termocuplu care nu are nevoie de mare putere pentru a da drumul la incalzire. Acesta este un dispozitiv necesar la casa omului, atunci cand ramai fara electricitate si ai nevoie de o sursa de caldura in casa. Din pacate, incalzitorul pe gaz, ca si sel electric, nu are capacitatea de a dezmorti intreaga casa, asa ca nu va ramane decat sa inchideti usa camerei in care va desfasurati activitatea, pentru a mentine caldura in interior.

Termenul asociat cu acest tip de incalzitoare este lumina de veghe. Pur si simplu, rotiti valva de gaz inspre lumina pilot, apasati butonul in jos si se aprinde beculetul situat chiar langa termocuplu.

Share on Google Plus

Leave a comment