Pompa submersibila cu plutitor vertical incape in spatii inguste?

Tehnologia din acest domeniu a facut unele modificari si a realizat pompe submersibile cu plutitor vertical, care sa patrunda in spatii inguste, acolo unde pompele obisnuite nu au loc.  

Evacuarea apei din spatiile inguste este o mare problema, deoarece majoritatea pompelor nu incap in orice spatiu, ele trebuind sa aiba o baza mare pe care sa stea. Deci raspunsul este simplu, DA.

Ce este o pompa submersibila cu plutitor vertical?

Pompa submersibila cu plutitor vertical este o pompa care poate sa extraga apele murdare din spatii inguste.

Diametrul acestui tip de pompa este mic, pana in 30 de centimetri, astfel incat ea incape si inspatii inguste cum ar fi anumite puturi sau spatii de evacuare, anumite firide de la subsoluri in care se strange apa dar sunt greu accesibile mai ales pentru scoaterea apei manual.

Daca luam exemplul unei pompe submersibile cu plutitor vertical IPE 400 de la producatorul polonez IBO Pompy, constatam ca aceasta are diametrul de doar 23 de centimetri, ceea ce inseamna ca incape intr-un spatiu foarte foarte mic!

Aceasta pompa pentru ape pluviale are o inaltime de 39 de centimetri, deci este o pompa cu dimensiuni reduse, special creata pentru spatii inguste.

Pompa submersibila cu plutitor vertical poate sa evacueze apele din iazuri, subsoluri de cladiri sau garaje si beciuri, diverse rezoervoare si poate sa goleasca piscina cu succes. Inaltimea maxima la care poate sa pompeze apa este de 5 metri.

De asemenea, dimensiunea impuritatilor pe care poate sa le absoarba si sa le evacueze este de maxim 30 milimetri. Debitul maxim al acestei pompe este de 7.5 metri cubi pe ora (7.5 mc/h), se alimenteaza la o tensiune de 230 V si are o putere a motorului de 400 W.

Intrerupatorul, care este de fapt plutitorul, protejeaza pompa ca acceasta sa nu mearga fara apa, oprind-o cand a scos tot. El functioneaza in mod automat.

Unde se gaseste pompa submersibila cu plutitor vertical incape in spatii inguste?

Acest tip de pompe nu se gasesc chiar in toate magazinele, deoarece nu toti producatorii fac asemenea modele iar comerciantii care nu au o gama larga de furnizori, nu au pe stoc. Exista insa magazine online care vand, precum si magazine fizice.

Spre exemplu, Shop-einstal.ro poate sa trimita direct din stocul magazinului prin curier (la comanda online) aceasta pompa submersibila cu plutitor vertical ce incape in spatii inguste, cat si fizic la magazinul din Sectorul 3, Soseaua Mihai Bravu nr. 540-562 complex Impact Center.

Garantia acestor produse este de doi ani, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Pompa submersibila cu plutitor vertical ce incape in spatii inguste este o solutie perfecta pentru orice gospodarie pentru faptul ca se potriveste oriune, indiferent de spatiul pe care ea trebuie sa il goleasca de apa.

Este un ajutor de nadejde atat in zonele care se inunda accidental dar si pentru cele care se inunda mai des din cauza conditiilor meteo sau a izvoarelor subterane. Este o pompa cu aplicatii atat in spatiul urban cat si in cel rural.

Share on Google Plus

Leave a comment