Piese auto la dispozitia masinii tale

Daca doar ce ai achizitionat o masina sau vrei sa cumperi una in viitorul apropiat, trebuie sa stii ca vei avea nevoie de piese auto. Chiar daca masina este una noua, la un moment dat tot vei avea nevoie de cateva inlocuiri. Anvelopele, stergatoarele de parbriz, uleiul sau placutele de frana sunt doar cateva dintre piesele de care vei avea nevoie in viitor. Daca ai masina de mai mult timp, stii ca acestea sunt absolut necesare. Ai piese auto la dispozitia masinii tale, online!

Pe site-ul piesenoi.ro ai la dispozitie piese auto noi si aftermarket pe care le poti alege pentru autoturismul tau. Poti fi precaut si sa comanzi in prealabil piese schimb auto, iar cand acestea necesita inlocuirea, sa nu mai astepti atat de mult. Daca ai piesele, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la mecanic si sa soliciti inlocuirea lor.

In functie de bugetul tau, poti cumpara piese originale, aftermarket sau second hand. Piesele auto aftermarket nu sunt aceleasi cu cele second hand. Exista piese auto care necesita sa fie neaparat originale si nu second hand. De exemplu, placutele de frana second hand pot fi chiar periculoase si ineficiente. Daca vorbim de portiere sau un far, poti opta pentru cele la mana a doua. Indiferent de ce ai alege, ai piese auto la dispozitia masinii tale!

Piesele auto originale sunt cele mai potrivite pentru masina ta. Nu sunt uzate, au o calitate inalta si se gasesc direct pe piesenoi.ro. In cazul in care bugetul tau nu este suficient de mare, te poti orienta catre cele aftermarket. Acestea sunt la fel de calitative ca si piesele originale, dar pretul lor este mult mai mic.

Odata ce ai cumparat o masina, trebuie sa cunosti faptul ca va avea nevoie de schimbarea multor piese. Pe site-ul piesenoi.ro ai la dispozitie tot ce tine de consumabile si accesorii, filtre, pentru motor, pentru sistemul de franare, roti, pentru suspensii, curele de distributie sau piese pentru ambreaj.

Autoturismul tau merita o atentie deosebita. Acest lucru nu inseamna ca esti pasionat de masini, ci de propria siguranta. Inlocuirea imediata a pieselor, piese auto noi si aftermarket, semnifica interesul fata de siguranta tuturor. Anvelopele de vara sau iarna, schimbarea uleiului, piesele pentru ambreaj sau orice modificare la motor sunt doar cateva piese schimb auto care sunt absolut necesare.

Nu ignora niciun simptom diferit al autoturismului tau! Orice sunet diferit, un comportament bizar al masinii, pot duce la numeroase incidente. E posibil ca bateria sa nu mai permita pornirea in mijlocul drumului, sa nu mai poti misca stergatoarele de parbriz sau ca frana sa nu fie eficienta. Toate acestea conteaza atat pentru sofer, cat si pentu pasageri si ceilalti participanti in trafic.

Nu iti pune viata in pericol doar pentru ca ai amanat cu cateva zile schimbarea pieselor auto! Pe piesenoi.ro ai piese auto la dispozitia masinii tale, oriunde te-ai afla! Poti comanda online, iar comanda poate ajunge chiar la mecanicul tau.

Share on Google Plus

Leave a comment