Patru anotimpuri într-unul singur, cu termopane de la Triplu Comfort

Montarea unui geam termopan nu mai reprezintă astăzi o misiune atât de grea. Practic, oricine a făcut un stagiu pe la o firmă de termopane și a furat puțină meserie, se poate apuca astăzi de montarea de termopane.

Acesta este însă și unul dintre motivele pentru care din ce în ce mai mulți clienți acuză deficiențe în închiderea geamurilor, în aerisirea camerelor, toate cu efecte asupra zugrăvelii și chiar asupra sănătății locatarilor.

Lipsa de aerisire a camerelor, păstrarea umezelii și fenomenul de aburire a geamurilor pot conduce la apariția igrasiei și a mucegaiului, extrem de nocive pentru sănătatea noastră. Acest lucru nu se întâmplă însă dacă apelezi la profesioniștii de la termopane Botosani, prin interfața online cu publicul, triplucomfort.ro.

Avantaje de colaborare cu Triplu Comfort

Să vedem însă câteva atuuri pe care cei de la termopane Botoșani le au în fața producătorilor de duzină pe care-i întâlnim prin garaje și hale improvizate. În primul rând, cei de la https://triplucomfort.ro/ vin în fața publicului cu cele mai noi tehnologii, investite într-o fabrică modernă, dotată după ultimele standarde în materie.

Astfel, sticla de calitate, precum și calibrarea acesteia, alături de asamblarea tâmplăriei, au loc în fabrici cu temperatură și umiditate controlate automat. Tăierea și asamblarea se fac automatizat, astfel încât erorile cauzate de factorul uman sunt minime. Totodată, odată ce ai apelat la termopane Botoșani, poți fi sigur că vei avea parte de materiale premium, atât la nivelul tâmplăriei, cât și la feronerie.

Sunt aspecte pe care mulți le ignoră, dar care în astfel de cazuri pot face diferența. Prin urmare profile precum Gealan sau Salamander sunt uzuale pentru specialiștii de la termopane Botoșani, completate de sistemele de închidere și etanșeizare care nu lasă loc niciunui cusur.

Vrei sticlă ieftină? Mai gândește-te!

Mulți dintre cei care comandă geamurile termopan sunt atenți la numărul de camere al profilelor de PVC sau aluminiu, la culoare și design, pierzând din vedere un lucru esențial: sticla. Aceasta îți poate aduce avantaje majore, mai ales că, în cazul unei tâmplării, costul sticlei poate reprezenta mai bine de jumătate din costul total.

Din acest punct de vedere, termopane Botoșani folosește sticlă de calitate, bazată pe tehnologia tripan, care oferă căminului tău confortul dorit în orice perioadă a anului. Practic, cu ajutorul tehnologiei tripan, sticla tratată termic și umplută cu gaz special la interior îți păstrează o temperatură constantă în casă, indiferent că este vară sau iarnă. Prin urmare, pierderea căldurii pe timp de iarnă, precum și încălzirea excesivă a locuinței pe timp de vară, sunt excluse.

Consultanță și montaj asigurate

Nu în ultimul rând, un lucru care face decisiv diferența în cazul tâmplăriei PVC este montajul. Căci, degeaba alegi o tâmplărie scumpă, dacă montajul este unul defectuos, realizat de amatori.

Din acest punct de vedere, poți fi sigur că odată ce ai apelat la termopane Botoșani, tâmplăria ta va arăta pe balcon sau la casă exact cum ai văzut în cataloagele de prezentare. Acest lucru este posibil prin consultanță asigurată de specialiștii triplucomfort.ro în toate fazele: de la preluarea comenzii și a măsurătorilor, până la montaj și lucrări în garanție, dacă este cazul.

Contact:

0745 971 880 termopane@triplucomfort.ro

Share on Google Plus

Leave a comment