Pasi simpli pentru un mutat rapid

Doar cateva zile ramase pana la mutatul in noua casa si pe masura ce trece timpul se acutizeaza si senzatia de oboseala si tot ce-ti doresti este ca totul sa treaca cat mai repede. In ziua a cincea, ambalarea trebuie sa se concentreze pe cea mai mare parte a spatiului de uz casnic.

Deci, pentru astazi, va sugeram sa va concentrati pe toate lucrurile care pot fi stocate din zone precum debarale, garaje, subsoluri si altele asemenea. De transport se poate ocupa cei de la www.ccnmontagen.de.

Curata si ambaleaza tot ce este in dulapuri. Cele mai multe gospodarii, indiferent cat de mici ar fi au un hol sau o debara care trebuie sa fie sortata, ambalata si mai apoi preluata de catre serviciile de mutari. Ca sa nu mai spunem ca sunt case care au astfel de spatii in baie, la intrare, un sertar de pat sau un dulap suplimentar in birou.

Debaralele pot manca mult timp cu sortatul in functie de cat de multe lucruri ati adunat in ele si modul in care sunt organizate. Pentru inceput, asigura-te ca ai la indemana o modalitate de a impacheta lucrurile pe care nu le doriti, astfel incat sa le puteti colecta intr-un singur loc si scoate din casa si din drum.

Ca toate celelalte zone ale casei, necesitatea de a lua decizii rapide cu privire la ce sa pastrezi si ce sa arunci este obligatorie, deci nu persista asupra deciziilor si in cazul in care pur si simplu nu te poti decide pe loc, cel mai bine ar fi sa le ambalezi si sa le iei cu tine. Fii brutal, onest si apeleaza la un prieten care sa te ajute sa le dai mai departe.

Impacheteaza lucrurile pe care le pastrezi. Ori de cate ori ai de impachetat zonele de depozitare, incearca sa pastreze lucrurile continute impreuna pentru a pastra ordinea si in noua locuinta. De exemplu, cuierul de pe hol contine, probabil, paltoane, cizme, umbrele si alte chestii de iesit in aer liber.

Impacheteaza toate elementele in cateva cutii sau pungi si marcati-le ca fiind de pe hol astfel incat sa stii unde apartin atunci cand ajungi la casa noua. Daca, in orice moment credeti ca nu aveti nevoie pentru a eticheta cutiile de ambalare, ganditi-va din nou. In timp ce veti despacheta aceleasi cutii in doar cateva zile, s-ar putea sa nu va amintiti unde si cum au fost puse anumite lucruri.

Urmeaza garajul si subsolul. Fie ca locuiti intr-un apartament, casa sau vila cu trei etaje cei mai multi dintre noi au un spatiu de stocare suplimentar pe care il folosim pentru a pune toate lucrurile pe care nu le folosim de multe ori.

Si pentru ca aceste spatii sa nu devina locul unde sa aruncam lucruri nedorite, ele pot lua o multime de timp pentru a fi sortate si ambalate.

Daca aveti mai mult decat unul dintre aceste tipuri de spatii, atunci s-ar putea sa aveti nevoie de mult mai mult timp pentru a finaliza tot procesul.

 

Share on Google Plus

Leave a comment