Panourile radiate vs. sistemele de incalzire clasice – cu ce avantaje vine alternativa moderna?

Daca iti doresti sa existe o temperatura optima in locuinta ta pe toata perioada sezonului rece nu exista loc de risc. Mai exact, nu poti inlocui sistemul de incalzire de nenumarate ori pana il gasesti pe cel care da randament maxim – trebuie sa mergi la sigur de la inceput pentru a nu fi nevoit sa faci investitii usturatoare care se vor declara inutile.

Nu putini sunt romanii care au inteles cat de eficiente sunt panourile radiante. Daca nu ai auzit de ele si nu stii cu ce beneficii vin la pachet iti voi spune in cele ce urmeaza.

Pe piata da profil au aparut tot felul de astfel de panouri asa ca inainte de toate trebuie sa fii atent la calitatea lor – cele marca ElectricSun vin insotite de certificarea calitatii, nu uita acest lucru.

De ce sa alegi panourile radiante?

De cele mai multe ori, sistemele clasice de incalzire sunt incomode – ocupa mult spatiu, daca functioneaza pe baza de curent electric sunt un consumator care incarca factura lunara, au nevoie de combustibil continuu, iar lista poate continua.

Panourile radiante sunt aparate de incalzire care functioneaza pe baza de curent electic – compacte si cu un consum redus. Un prim avantaj cu care vin la pachet este intocmai faptul ca sunt moderne – se integreaza cu lejeritate in orice stil ce compune o incapere si nu o supraaglomereaza.

Fiind amplasate pe perete sau pe tavan, cat mai central, ele distribuie uniform caldura in incapere. Panourile radiante nu incalzesc aerul, ci obiectele din camera.

Panourile radiante cu infrarosu marca ElectricSun- ce avantaje prezinta?

Expertii ElectricSun ti-au pregatit in cadrul magazinului online un pachet panouri radiante, diferentiate doar prin prisma puterii si a culorii, calitatea lor fiind aceeasi, incontestabila.

De exemplu, cele de 600 W pe alb consuma cu 20% – 50% mai putin decat alternativele clasice de incalzire. Durata lor medie de utilizare este de 25 de ani, iar tu beneficiezi si de 5 ani garantie. Printre alte avantaje se numara si:

  • Randamentul de 98%;
  • Efectele terapeutice benefice asupra organismului datorita razelor infrarosii;
  • Montajul simplu si rapid – cat mai central pe tavan sau perete;
  • Zero riscuri de incendiu, electrocutare, explozie si asa mai departe;
  • Faptul ca nu emana niciun fel de gaze toxice in incapere si nu consuma oxigen.

Panourile radiante pot fi montate in tot felul de locuri precum case, apartamente, saune, piscine, scoli, birouri, depozite si asa mai departe.

Cum il alegi pe cel potrivit pentru tine?

In primul rand, atunci cand cauti panouri radiante consum, ai in vedere dimensiunea incaperii pe care vrei sa o incalzesti. Dupa cum spuneam mai sus, ele difera in functie de putere – pentru o incapere de dimensiuni mai mari ai nevoie de panouri radiante mai puternice. Sa nu uiti ca fiecare in parte da randament optim si nu incarca factura lunara la electricitate.

Cele marca ElectricSun vin insotite de certificatele de calitate ISO, ECM, CE, IP54, RoHS si nu numai – deci nu exista loc de dubii in ceea ce priveste eficienta. Acceseaza ecojoy.ro si vezi care dintre panourile radiante disponibile pe site se pliaza cel mai bine pe nevoile tale.

Share on Google Plus

Leave a comment