Organizeaza un sejur de vis in Grecia cu VioTop Travel

Daca visezi la o vacanta in Grecia, atunci trebuie neaparat sa descoperi cateva oferte last minute Grecia de nerefuzat. Nu mai este mult si temperaturile extreme te vor indemna la relaxare, la plaja, la natura. O astfel de destinatie se afla pe lista majoritatii, insa nu te ingrijora pentru ca locatiile spre care te poti orienta sunt numeroase.

Inainte de a lua o decizie asupra pachetului turistic, te invit sa descoperi cateva atractii turistice pe care le poti vizita, in functie de care poti face si alegerea potrivita. De alfel, te poti orienta dupa oferte last minute Grecia si pe site-ul VioTopTravel.ro, o agentie de turism cu preturi echilibrate si optiuni bogate.

Atractii turistice de vizitat intr-un sejur in Grecia

Daca inclini pentru o oferta turistica in Creta, atunci neaparat trebuie sa ajungi la Palatul lui Knossos. Poti trece aceasta atractie in topul listei cu obiective de vizitat aici. Situat in apropiere de Iraklio, acesta este palatul antic cu cea mai mare vechime din intreaga Grecie.

Daca te pasioneaza istoria si lucrurile antice, atunci descopera aici fresce deosebite, precum cea cu delfini, respectiv vase de lut descoperite in timpul excavatiilor de la sfarsitul secolului 19. Informeaza-te si afla mai multe despre istoria misterioasa a palatului.

Desigur ca poti opta si pentru drumetii variate in Creta, in sate desprinse din povesti.

De altfel, orasul Micene din Atena este un loc in care sigur vei dori sa ajungi, o destinatie pe care o vei avea in vedere cand vei alege din lista de oferte last minute Grecia de la VioTop Travel.

De asemenea cu radacini pana in perioada antica, aici poti sa alegi sa mergi intr-o aventura mai putin obisnuita, de tipul plimbarii intr-o mina adanca, loc din care candva localnicii coborau ca sa ia apa.

Pe partea de istorie, de vizitat este muzeul Arheologic din Atena, unde poti vedea masca mortuara a lui Agamemnon, pocaluri de aur si alte obiecte din acest metal pretios.

Acropolis de altfel, de asemenea din Atena, este un loc pe care il poti cerceta din punct de vedere religios. Acesta era centrul de sacrificiu in timpul Imperiului grecesc. De asemenea, un sejur in muntele Athos este o alegere inspirata daca doresti sa te transpui in lumea calugarilor de acolo, un loc cu mare incarcatura religioasa.

Corfu este insula pe care trebuie sa ajungi pentru a incerca mult laudatele mancaruri locale, despre care se spune ca sunt extrem de delicioase. Stradutele de inspiratie greceasca si italiana te vor incanta, pietruite, interesante.

Tot aici poti sa mergi si daca esti iubitor al vietii de noapte, dar si ziua avand posibilitatea de a te relaxa la una dintre numeroasele terase ce acopera stradutele sale. Poti incerca aici lichioruri variate, ulei kalamata, miere, dar e si locul din care poti lua suveniruri pentru cei de acasa.

Acropolele din Lindos, Rhodos sunt de altfel o atractie, poalele lor adapostind unele dintre cele mai deosebite golfuri din Grecia.

Acceseaza site-ul agentiei Viotop Travel pentru a descoperi oferte last minute atragatoare, la costuri echilibrate.

Share on Google Plus

Leave a comment