Old Skipper – accesorii pentru barbati stilati

Stii acele momente cand parca tinuta mai cere ceva? Parca ceva lipseste si ai nevoie de o completare. Poate fi vorba fix de partea de accesorizare. In cazul barbatilor, accesoriile sunt de regula minimaliste, iar optiunile mai putine la numar. Asta nu inseamna insa ca sunt lipsite de bun gust.

Asadar, pentru barbatii care au nevoie de un plus din punct de vedere al aspectului, al tinutei, bratarile de la oldskipper.ro sunt o optiune. Ai sa fii surprins sa afli ca aici vei gasi stiluri unice, bratari originale ce intrunesc toate aspectele calitatii superioare. Iata si de ce ti-ai dori sa faci o achizitie de acest gen.

Bratari din franghie nautica

In principal, bratarile regasite aici sunt din seria celor cu franghie nautica, un stil ce se potriveste oricarui barbat. Sunt elegante, sunt practice, sunt o placere de a fi purtate. Acea franghie nautica este un laitmotiv; chiar daca te duce cu gandul la stilul verii, casual, afla ca astfel de bratari sunt de fapt potrivite ca stil pentru varii tinute. De la office la casual, pentru cei mai traditionalisti din fire, bratarile se pot alege in functie de un astfel de reper.

Bratari din piele

Pentru cei care au gusturi mai sofisticate, bratarile din piele sunt alternativa de la oldskipper.ro. Acestea au integrate componente din piele naturala, continuand insa cu stilul celor cu franghie nautica. Sunt cu mult mai rezistente si, drept dovada, asa cum se arata si pe oldskipper.ro, se ofera garantia produsului in termen de 6 luni.

Partea sa metalica, respectiv ancora ce reprezinta si sistemul de inchidere, este rezistenta de asemenea si nu oxideaza. Asta inseamna ca orice bratara aleasa iti ofera si certitudinea ca va fi un accesoriu de purtat termen lung.

Bratari charm

Exista o traditie conform careia o bratara rosie poate sa te tina departe de ghinion sau de deochi. In timp, acest concept s-a extins, punand accent pe tot felul de simboluri, obiecte care ar putea sa atraga energie negativa si sa te fereasca de rele. In acest sens, cu un concept de acest gen, bratarile charm de la oldskipper.ro sunt dedicate superstitiosilor si nu numai. Descopera bratarile purtatoare de noroc, innobilate de prezenta unor elemente decorative incantatoare.

Brelocuri

Impatimitii de stil nautic vor gasi in brelocurile disponibile la oldskipper.ro o reala bucurie de a putea sa isi contureze si mai bine preferinta pentru acest stil. Desi un mic accesoriu, un breloc este cel care se dovedeste practic: te va ajuta sa mentii cheile la vedere si usor de reperat, indiferent unde le pui. O nota aparte vor capata acestea cand un breloc cu franghie nautica accentueaza cromatic o preferinta a ta.

O bratara poate spune multe despre tine. Este acel tip de accesoriu interesant care te scoate in evidenta. Asa ca ai toate sansele sa fii o reala prezenta admirata de fiecare data, cand la mana ta se observa un detaliu de acest gen. Alege ce ti se potriveste, alege o culoare preferata si mai presus de toate alege calitatea produselor de acest gen, de la olskipper.ro.

Share on Google Plus

Leave a comment