Obiecte de bucatarie pentru casa noua

Momentul mutarii la casa noua cu siguranta este unul plin de bucurie pentru dvs., motiv pentru care s-ar putea sa uitati sa va indreptati atentia spre diferite obiecte de bucatarie pentru casa noua.

Pentru ca vrem sa fim alaturi de dvs., in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva obiecte necesare in bucatarie, pe care le puteti achizitiona de la Shopu, si care va vor fi de mare folos in noua locuinta.

Se spune ca o casa noua vine cu accesorii noi, asa ca v-ati putea indrepta atentia de exemplu spre un set de farfurii rotunde Bergner, care vin cu un design modern si care sunt practice si usor de intretinut, mai ales datorita faptului ca se pot spala si la masina de spalat vase. Un asemenea set contine 18 farfurii din portelan fin si anume 6 farfurii 6 x 19 cm, 6 x 21 cm si 6 x 23 cm. acestea pot fi folosite chiar si in cuptorul cu microunde.

Setul de 4 farfurii din portelan Vabene VB-1040066, care au diametrul de 20 cm va poate fi deasemenea util la casa noua. Acestea se pot spala usor chiar si la masina de spalat vase si pot fi folosite la cuptorul cu microunde pentru a reincalzi mancarea.

Un set de farfurii pentru supa din portelan care sa fie compus din 4 farfurii din portelen va poate fi deasemenea de folos. Aceste farfurii pot fi folosite si pentru reincalzirea mancarii in cuptorul cu mircounde, dar si pentru a pune mancarea la frigider. Avantajul farfuriilor este acela ca se pot spala in masina de spalat vase.

Setul de cani ceramica Vabene, care este alcatuit din piese, albastru deschis si care au capacitatea maxima de 355 ml poate fi deasemenea foarte util pentru noua locuinta.

Un set de pahare este deasemenea necesar pentru noua casa, pentru ca atat dvs veti bea apa sau alte bauturi din pahare, ci veti putea servi si musafirii cu bauturi din paharele respective. Odata cu acestea, se poate opta si pentru o tava servire rotunda Renberg, cromata, care are diametrul de 35 de centimetri si care se poate spala manual fara probleme.

Tacamurile sunt deasemenea foarte importante, asa ca la casa noua trebuie sa cumparati un set de tacamuri noi.

Un set platou din portelan format din 2 piese si anume un platou dreptunchiular de portelan si un cos din rachita poate reprezenta deasemenea setul de produse necesare pentru casa si bucataria noua. Setul are o dubla intrebuintare, pentru ca poate fi utilizat si pe post de platou de servit, dar si ca si tava pentru cuptor.

Un set de oale si cratite este deasemenea necesar pentru o bucatarie noua, asa ca in cazul in care inca nu v-ati indreptat atentia spre unul, ar fi indicat sa faceti acest lucru cat mai repede cu putinta.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de obiecte si produse de care in mod evident veti avea nevoie in bucataria din noua dvs. locuinta. Recomandarea noastra ar fi sa va indreptati atentia spre magazinul online Shopu, unde gasiti asemenea produse la cele mai atractive preturi. In plus, atat produsele din portelan, cat si cele confectionate din diferite alte materiale, sunt realizate din materiale de calitate superioara.

Share on Google Plus

Leave a comment