Nuoricum.ro – e-shopul destinat domeniului agricol

Pentru cei care se pregatesc sa isi insamanteze gradina cu unele dintre cele mai bune produse pentru a avea o recolta de calitate in toamna, magazinul online Nuoricum.ro vine spre publicul specializat pe aceasta nisa cu produse potrivite pentru acest sezon.

Majoritatea persoanelor care detin sere sau gradini cauta cele mai bune produse pentru a putea avea o recolta cat mai buna si pentru a se bucura totodata de un gust natural al legumelor.

Nu Oricum este o companie care comercializeaza o gama destul de larga in ceea ce priveste domeniul agriculturii. De la produse fitosanitare (insecticide, erbicide, acaricide, fungicide, ingrasaminte chimice, tratamente samanta) pana la toate echipamentele de constructie ale unei sere.

Mai mult decat atat, societatea are o experienta vasta in domeniul agricol, ceea ce inseamna ca intelege foarte bine nevoile fiecarui client in parte, oferindu-le produse de calitate si consultanta pentru a obtine culturi cat mai productive.

Suntem ceea ce mancam!

Majoritatea persoanelor prefera produse naturale si cu un gust cat mai bun atunci cand aleg sa cumpere fructe sau legume, pentru ca si-au dat seama de importanta acestor lucruri in ceea ce priveste sanatatea noastra. Plus ca o leguma naturala contine aportul necesar de vitamine care ne ajuta sa avem grija de sanatatea noastra, cat si pentru un plus de energie, de ce nu.

Fiind un magazin online cu seminte de legume, acestea pot fi distribuite in toate colturile tarii. Spre exemplu Kiveli F1 din gama lor de produse este un hibrid extra timpuriu de tomate care are fructe de marime mai mare. Sunt cautate ca si soi, deoarece sunt foarte gustoase, iar planta, cat si fructul rezista la anumite boli precum si la nematozi.

In plus, are un potential de productie deosebit, chiar si in conditii reduse de temperatura, ba chiar se adapteaza in perioada de toamna-iarna. Se poate cultiva de asemenea atat in spatii inchise precum sere, cat si in camp deschis.

Tuturor ne plac rosiile coapte si cu un gust aparte, mai ales in sezonul cald cand preferam salatele de vara. Ori aceste rosii sunt perfecte pentru gustul nostru, cat si pentru cei care le cultiveaza.

Gama este insa mult mai larga in ceea ce priveste semintele de legume, toate fiind de acceasi calitate ca si rosiile.

Nu Oricum ne pune la dispozitie prin produsele sale sanatate, calitate si gust deosebit. Daca inca nu ai apucat sa faci cumparaturile pentru gradina, comanda acum de pe nuoricum.ro.

Contact:

office@nuoricum.ro

comenzi@nuoricum.ro

Telefon: 0787 603 417.

Share on Google Plus

Leave a comment