Mobila pretentioasa pentru case pe masura – VD Interior poate crea mobilier unic pentru casa ta

Atunci cand alegi piesele de mobilier care sa troneze in casa ta, ai in vedere atat partea practica si functionala, cat si pe cea estetica. Ambele sunt importante, nu se exclud, desi avem tendinta de a pune aspectul pe primul loc, pentru ca acesta este impactul pe care il avem de la bun inceput.

Daca primul gand este sa te indrepti spre magazinele de mobila, mai gandeste-te. Pentru alegeri sofisticate, merita sa vizionezi oferta de la VD Interior.

Conceptul este unul interesant, la granita intre clasic si modern. Asa cum vei gasi si in cadrul paginii oficiale vdinterior.ro, mobila produsa si comercializata este una de inspiratie renascentista.

Sunt stil italian desavarsit prin arta creativa si maini ce lucreaza cu migala. Materiale premium, tehnica de lucru ce atinge perfectiunea si deci rezultatul nu poate fi altul decat cel scontat. Iata de ce merita sa investesti in mobila clasica lemn masiv, asigurand spatiului nota de originalitate dorita.

Mobila pentru orice tip de spatiu

In principal camera este locul intim unde doresti sa iti conturezi un mic rai, deci mobila necesara aici va cunoaste unele dintre cele mai inalte exigente pe care le ai.

Oarecum la egalitate se afla si zona de living si de dining, pentru ca aici iti inviti oaspetii si ai nevoie sa conturezi un decor primitor, care sa reflecte personalitatea ta si sa poarte numaidecat amprenta bunului gust.

Mobila clasica cum se gaseste la vdinterior.ro poate fi o optiune perfecta pentru orice incapere a casei. Aici se vor gasi piese precum mese, scaune, demifotolii, dormuze.

Fiecare piesa de acest gen poate fi realizata dupa specificatiile dorite, tinand cont de rigorile de dimensiuni ale unor spatii, de culorile preferate si repere de acest gen, pentru ca in final potrivirea mobilei intr-un decor sa fie perfecta, un stil comun si intregit.

Ce recomanda acest tip de mobilier se refera si la avantajul pe care il prezinta in timp. Sunt piese pretioase, ce denota rafinament, cu durabilitate pe termen lung.

Lemnul masiv a fost dintotdeauna apreciat si sfidand orice trend trecator, modern, mobila clasica din lemn masiv reuseste sa se impuna. Este atemporala practic si nu isi va scadea valoarea in timp.

Din punct de vedere al stilului are acel ceva unic. Mobila de la VD Interior este lucrata manuala, pune accent pe tapitarie la fel de eleganta desigur. Clasicul se spune ca nu este niciodata deposit, asadar investitia in astfel de mobilier va primi admiratia si aprecierea oricui stie ce inseamna o astfel de lucrare. Imagineaza-ti un pat regal, lucrat cu detalii clasice, din lemn masiv, imagineaza-ti cum o dormuza poate completa camera si ce boem este definit totul.

Aparte de spatiile rezidentiale, astfel de mobila poate fi o completare a unui birou sau sala de evenimente, in orice caz reprezentant inalte pretentii de stil, fiind impunatoare.

VD Interior cu al sau concept inedit si deosebit poate onora comenzi ce tin de mobilarea spatiilor de orice fel, chiar si din sectorul Horeca. Detalii si galeria cu produsele lor se regasesc in cadrul paginii oficiale, vdinterior.ro.

Share on Google Plus

Leave a comment