Miscari de yoga

Urmatorul pas este efectuarea unor miscari de baza din fiecare din tipurile de pozitii yoga, putandu-le creste putin in intensitate, in functie de gradul de experienta dobandita.

Cateva rotiri ale gatului si umerilor din pozitia in genunchi, iti vor relaxa spatele. Miscarea coloanei vertebrale trebuie sa fie o parte integranta a acestei rutine, avand in vedere tensiunea acumulata in acest loc. Daca ai mai mult timp, poti aloca mai mult timp acestui exercitiu. De asemenea, poti face acest lucru si stand intr-un fotoliu, daca te simti mai confortabil si corpul tau poate lucra in mod correct miscarile. Acorda o atentie sporita respiratiei, asigurandu-te ca miscarile si respiratia sunt coordinate, lente si in acelasi timp, ample.

Yoga

Statul indoit din picioare iti permite o variatiune intreaga de miscari asociate. Spre exemplu, poti sta cu picioarele atingand varfurile degetelor, sau, si mai mult, prinzandu-te de spatele acestora, pentru o miscare mai stransa si mai puternica. Intinde bratele spre tavam si apoi indoaie usor soldurile. Apleaca-te apoi cat mai mult in fata, pana iti prinzi din nou picioarele cu mainile, apoi relaxeaza-le din nou. Repetati exercitiul cu miscari ample si totodata relaxate, iar corpul dumneavoastra va capata o cu totul alta energie si pofta de viata.

Share on Google Plus

Leave a comment