Metode sigure care te ajuta sa scapi de pasari

Nimic nu e mai placut decat ciripitul pasarilor primavara, in mijlocul naturii. Problemele apar insa atunci cand pasarile iti invadeaza proprietatea, iar in urma lor nu ramane nimic altceva decat foarte multe pagube si foarte multa mizerie.

De cele mai multe ori, dorinta de a scapa de pasari cat mai rapid este bine justificata. Desi par foarte inofensive, acestea pot cauza foarte multe probleme. Nu numai ca fac foarte multa mizerie pe balcon, pe peretii casei, pe pervaz sau in alte locuri, ci totodata afecteaza in mod direct suprafetele unde isi duc veacul.

Tot mai multe persoane sunt in cautarea unor metode sigure cu ajutorul carora sa scape de pasari in cel mai scurt timp, iar in acest articol am decis sa venim cu cateva recomandari. Drept urmare, daca esti in cautarea unei solutii bune impotriva pasarilor, acest articol iti va fi de ajutor.

Impreuna cu echipa de specialisti de la Fara-Daunatori.ro am realizat o lista cu metode de combatere a pasarilor in mod sigur si rapid. Iata care sunt acestea:

Incearca un aparat cu ultrasunete

Cand vine vorba despre combaterea pasarilor de orice tip, folosirea unui aparat anti pasari reprezinta ultima moda. Iar asta deoarece este un mod nou de combatere a daunatorilor care s-a dovedit a fi foarte eficient.

Este de asemenea un mod de combatere a pasarilor contestat de persoanele care nu au suficienta rabdare. Cu toate acestea, foarte multe persoane au scapat definitiv de problemele cauzate de pasari folosind un dispozitiv cu ultrasunete de ultima generatie.

Acestea sunt ieftine, usor de folosit si totodata nu necesita intretinere. Odata conectate la o priza obisnuita, sau alimentate cu baterii, ele vor incepe lupta impotriva daunatorilor. Utilizatorul nu va mai trebui sa faca nimic pentru alungarea pasarilor, ci doar sa lase dispozitivul conectat.

In scurt timp, toate pasarile vor fi alungate fiind tinute departe de aria protejata cu ajutorul aparatului cu ultrasunete.

Tepii anti-pasari sunt, de asemenea, foarte eficienti

Tot mai multe case sunt protejate cu ajutorul tepilor anti pasari. Acestia sunt ieftini, usor de instalat si totodata dau rezultate foarte bune pe termen lung. Practic, rolul lor este acela de a nu permite pasarilor sa se aseze in locurile protejate cu ajutorul unor benzi pentru pasari, iar astfel pasarile sunt tinute la distanta.

Ai la dispozitie doua variante: tepi anti-pasari din plastic sau tepi anti-pasari din inox. Ambele tipuri prezinta atat avantaje cat si cateva dezavantaje. Cei din plastic sunt mai ieftini, insa rezistenta lor in timp este mai mica in comparatie cu tepii din inox, care insa au un pret ceva mai mare.

Pretul lor merita pe deplin, daca luam in calcul eficienta de care dau dovada in lupta impotriva pasarilor.

Incearca produsele repelente

Un alt mod destul de simplu prin care poti proteja suprafetele casei tale de prezenta pasarilor este utilizarea unui produs repelent.

Pe Fara-Daunatori.ro vei putea gasi un astfel de produs care s-a dovedit a fi foarte eficient de fiecare data cand a fost incercat de clienti.

Solutia impotriva porumbeilor si a altor pasari Kalif este un spray ecologic, fara gaz, care are in compozitie substante vegetale naturale. Pentru oameni, mirosul sau este foarte placut, insa cazul porumbeilor si a pasarilor se dovedeste a fi foarte util pentru alungarea lor.

Acestea sunt 3 moduri foarte bune prin care poti scapa de pasari. Incearca-le si tu si cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Share on Google Plus

Leave a comment