Mergi la sigur spre cariera dorita cu un curs IT acreditat la Fasttrackit

Spre deosebire de anii apusi, cand singura cale de a urma o cariera in IT era sa urmezi o facultate de profil, sa te prezinti la cursuri, laboratoare, etc., astazi ai posibilitatea sa urmezi un curs specializat in acest sens, online. Este o dovada a faptului ca evoluam, dar si un avantaj pentru oricine este pasionat sau pur si simplu interesat sa dezvolte o cariera in orice ramura IT.

Comod si avantajos, un curs de programare acreditat din cele puse la dispozitie de FastTrackIT, o echipa de specialisti, iti poate aduce la realitate visul tau mai repede decat te-ai fi asteptat.

Totul este organizat in asa fel incat tu sa te poti adapta astfel incat invatarea sa fie cat mai eficienta. Mai exact, iti sunt puse la dispozitie cursurile cu informatiile de care ai nevoie, insa nu este vorba despre acelasi ritm fortat ca in cazul cursurilor organizate in cadrul unei universitati.

Programul de invatare ti-l faci singur. Desigur, vei fi conditionat de anumiti termeni. Putem sa o spunem si altfel – vei fi motivat sa tii ritmul necesar pentru a finaliza cursurile in timp util, prin diverse probe practice si teste care sunt pozitionate la finalul fiecarui modul.

Fasttrackit  – o comunitate IT pentru tine

Motivatia va veni atat din interior, cat si din exterior, pentru ca vei colabora cu exterti in domeniu, pregatiti sa te invete sa excelezi la randul tau.

Despre faptul ca ai nevoie de cursuri acreditate, care sa iti fie recunoscute nu doar in tara, e important sa stii ca respectiva acreditare nu este oferita de oricine. In cazul echipei Fasttrackit ai posiiblitatea de a afla cine organizeaza cursuri, codul CAEN, respectiv te poti interesa legat de acreditate, deci stii ca vei porni cu dreptul.

Fasttrackit este o firma eligibila, fapt care iti poate fi demonstrat. Ai in vedere un astfel de aspect cand vrei sa investesti in cursuri de programare pentru a te scuti de neplaceri diverse. Aceasta, de exemplu, are activitatea inregistrata, functioneaza legat, plateste taxe si impozite ca orice alta firma si dispune de cod CAEN.

Iti pune la dispozitie posibilitatea de a alege, dupa nivelul tau de cunostinte. Astfel la ei poti urma fie un curs de perfectionare, de specializare, respectiv de absolvire. De asemenea, te poti incadra in categoria celor care doresc sa urmeze cursuri de calificare.

La finalul programului, dupa examenul pe care il vei sustine, vei primi si diploma aferenta – de calificare profesionala sau de absolvire. Suplimentul descripriv ce va insoti respectiva diploma va mentiona aptitudinile pe care le-ai dobandit in urma cursurilor pe care le-ai urmat.

Despre durata de timp pe care o ocupa un astfel de curs, despre modulele in discutie, ce vei invata, cum se vor derula lucrurile, dar si despre costurile aferente unui astfel de program poti sa afli tot ce te interseaza online, pe pagina fasttrackit.org. Orice nelamuriri sau curiozitati ai, poti intra in legatura cu un reprezentant al echipei pentru a primi raspunsurile dorite.

Share on Google Plus

Leave a comment