Masute de cafea deosebite, moderne, disponibile online

Poziționate în apropiere de canapeaua din living sau așezate în alte locuri din încăpere pentru a fi utilizate ca suprafețe suplimentare pentru depozitarea unor lucruri, măsuțele de cafea în stil scandinav sunt utile în orice locuință și impresionează în același timp la capitolul design.

Aceasta este de fapt principala provocare a stilului scandinav: să ofere estetică desăvârșită fără a afecta în niciun fel funcționalitatea unor obiecte. Din contră, unele inovații de design ajung chiar să crească utilitatea pieselor de mobilier, a accesoriilor și a decorațiunilor interioare.

Materiale premium – lux, eleganță prin design simplu și curajos

Există și în România, disponibile prin comerțul online, o serie tot mai largă de măsuțe de cafea în stil nordic, pe segmentul premium – lux. Astfel de măsuțe de cafea moderne sunt fabricate din materiale de foarte bună calitate, de obicei din lemn și metal.

Stilul minimalist este evident, iar culorile sunt de cele mai multe ori alb, negru, nuanțe de gri, auriu și argintiu. Simplitatea produselor și în același timp ingeniozitatea oferă o eleganță aparte.

Măsuță de cafea gri, cu aspect de beton

În oferta magazinului online NoRDA, specializat în asemenea produse cu design scandinav, o prezență aparte în categoria măsuțelor de cafea este o măsuță cu aspect de beton denumită FIFTY.

Aceasta se potrivește inclusiv decorurilor în stil industrial sau urban, dar poate fi integrată cu succes în multe tipuri de living sau bucătării. Poate să fi utilizată inclusiv în baruri, cafenele sau cluburi care caută un astfel de aspect minimalist cu creativitate și curaj. Prețul este de doar 525 de lei, un cost foarte bun pentru un astfel de produs premium.

„Pentru cei care apreciaza imperfectiunea betonului aparent, măsuța de cafea rotundă de la House Doctor este ceea ce caută. Modernă, simplă, elegantă și versatilă, este disponibilă în două variante de înălțime: 35 și 50 cm. Ideale pentru exterior, ele pot fi plasate individual sau mai multe”, explică reprezentanții magazinului online NoRDA.

Din mediul online, la tine acasă

Oricine poate comanda simplu și rapid diverse modele de măsuțe de cafea deosebite, grație comerțului electronic. Cei de la NoRDA livrează produsele oriunde în România, prin curier rapid, iar plata se poate face online sau ramburs.

Măsuțele de cafea în stil scandinav se integrează cu succes în aproape orice stil de amenajare, tocmai pentru ca au acest stil minimalist. Ele sunt plăcute din punct de vedere vizual și foarte practice, putând fi utilizate în multe moduri, în funcție de nevoile persoanelor din locuință.

Cert este că aduc un aport major la estetica generală, fiind ele însele elemente decorative, chiar daca pot susține vaze și alte obiecte de decor.

În living, dar și în dormitor sau în hol

Măsuțele de cafea moderne disponibile în magazinul online NoRDA se pot integra atât în livinguri, cât și în dormitoare (folosite inclusiv pe post de noptiere) sau în holuri. În funcție de modul de amenajare a locuinței personale, măsuțele de cafea pot primi roluri diferse astfel încât să fie practice cu adevărat, pe lângă partea de design interior.

Share on Google Plus

Leave a comment