Masuta de cafea ideala pentru zona in care iti faci ritualul, de la DivaHome

Nimic nu poate desavarsi mai bine ritualul de servire a cafelei, pe care fiecare dintre noi il practica o data sau chiar de mai multe ori pe zi, decat o masuta bine aleasa. Intregirea experientei cu un model opulent, interesant, care face relaxarea deplina este ceea ce isi doreste orice iubitor al acestei bauturi aromate inconfundabile.

Din fericire pentru pasionati, modelele de masute dintre care poti alege la ora actuala sunt dintre cele mai variate. Trebuie doar sa vrei si vei gasi acea masuta de cafea care sa corespunda intocmai cu ceea ce preferi. DivaHome este un reper in acest sens, in cadrul magazinului online regasindu-se un adevarat univers al masutelor pentru cafea.

Cu siguranta vei gasi si tu preferata. Acorda-ti timpul necesar pentru a alege acea piesa de mobilier care se va incadra cu succes in stilul living-ului tau, respectiv a sufrageriei.

Masute elegante si frumoase special pentru tine, de la DivaHome

In trei sau patru picioare, rotunde, ovale, patrate sau in orice alte forme, masutele de cafea de la DivaHome te vor incanta. Alege-o pe cea potrivita stilului preferat, in culoarea ce va completa cel mai bine design-ul camerei din gama disponibila pe divahome.ro.

Sunt un trend spre care se orienteaza destul de multi acele masute de cafea de la DivaHome cu cadrul de metal. Aparent simple, dar deosebit de versatile, diversele modele pe care le regasesi pe site se vor potrivi perfect in locuinta daca ceea ce te intereseaza e o completare a stilului industrial, spre exemplu.

Sunt caracterizate de linii fine, bine definite, in forme simple, care indeplinesc cu succes scopul functional pentru care au fost concepute. Suprafata lor este din sticla calita, deci se pot adapta si in spatiul modern. Detalii despre dimensiuni poti afla pe site, in functie de modelul care te intereseaza.

Un concept mai altfel, de asemenea interesant, este cel al mesei confectionata pe suport de metal, avand blatul si baza totodata din sticla. Cu o inaltime ideala, aceasta va face ca servirea cafelei sa fie mult mai relaxanta.

Modelele confectionate din pal laminat sunt de altfel un trend infloritor, in diversele lor nuante. Stejar sonoma de exemplu este o alegere frecventa, insa nici albul nu se lasa mai prejos. Raportat la stilul living-ului tau, sigur vei gasi acea masuta de cafea care sa duca eleganta spatiului la un cu totul alt nivel. Le regasesti in forme si dimensiuni diverse in acelasi magazin online.

Daca preferintele tale se indreapta mai degraba spre stilul vintage, chiar si spre cel industrial, atunci o masuta in trei picioare, realizata din mdf, furnir si metal este exact ceea ce ai nevoie. Spre exemplu modelul realizat in culoarea stejar auriu, combinat cu negru este o alegere interesanta, care ar putea sa iti satisfaca preferintele.

Nu te limita la doar cateva modele de masute de cafea de la DivaHome. Intra pe site-ul divahome.ro si vizualizeaza multitudinea de optiuni pe care ti le pune la dispozitie, apoi alege-ti favorita si comand-o.

Share on Google Plus

Leave a comment