Magazin piese auto – cum te asiguri ca faci o alegere potrivita

Daca detii un autoturism proprietate personala, cu siguranta ca ai si un magazin piese auto preferat din care achizitionezi produsele de interes atunci cand apare o nevoie. In situatia in care trebuie sa te decizi insa asupra unuia, datele problemei se schimba.

Exista magazine piese auto fizice, dar exista si alternativa online. Sunt magazine ce pun la dispozitia clientilor piese si accesorii auto destinate unor marci specifice, iar altele sunt universale si comercializeaza piese pentru marci si modele diverse.

Ce alegi? Pare destul de dificil, insa in fapt trebuie sa tii cont de cateva criterii simple pentru a face o alegere inspirata.

Diversitatea produselor disponibile

Daca magazinul este axat doar pe o anume marca, trebuie sa puna la dispozitia clientilor piese pentru orice model al respectivului brand de vehicule. Daca este vorba de un magazin piese auto de tip universal, ce include produse pentru diverse marci, si in acest caz trebuie sa fie vorba de diversitate.

Castigatoare la acest capitol sunt magazinele de piese auto online – un exemplu in acest sens este si quartzauto.ro. De departe o gama mult mai variata de produse poate fi prezentata in cadrul unui astfel de magazin, comparativ cu unul fizic, care este limitat din punct de vedere al spatiului de expunere.

Parerile altor clienti

Cu siguranta un magazin cu vechime pe piata, care a multumit de-a lungul timpului numerosi clienti, se recomanda de la sine. Exista insa perioade si perioade, prin urmare trebuie cercetata mai in amanunt problema.

Din nou un avantaj primesc la acest capitol magazinele de piese auto online, intrucat in mediul virtual pot fi gasite mult mai usor parerile altor clienti care au apelat la serviciile si produsele oferite.

Preturi

Orientarea catre un magazin piese auto, odata ce este facuta strict avand in vedere criteriul preturilor, poate fi o alegere neinspirata. Achizitia de piese doar din reprezentante se dovedeste de asemenea a nu fi tocmai avantajoasa, pentru ca intr-un astfel de caz clientul va scoate ceva mai multi bani din buzunar.

Focusul trebuie sa cada insa pe calitate si sa existe un raport echitabil intre aceasta si tarifele practicate pentru tipurile de produse disponibile.

Ca nota de final, merita mentionat avantajul considerabil pe care il castiga magazinele de piese auto online fata de cele fizice.

Timpul clientului este economisit, deseori acesta ajunge si la economie de bani comandand online piesele dorite din confortul propriei locuinte sau de la birou, iar livrarea se realizeaza rapid, de regula intr-un termen de 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Toate aceste avantaje atrag un numar tot mai mare de proprietari de autoturisme, care identifica rapid si usor produsele dorite.

O recomandare pentru cei interesati este si quartzauto.ro – magazin piese auto online care are si doua puncte de lucru in Suceava si care a castigat increderea publicului prin profesionalismul de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Acceseaza site-ul si verifica gama variata de produse, printre care le vei putea gasi si pe cele care te intereseaza!

Share on Google Plus

Leave a comment