Magazin online cu produse de cosmetica si ingrijire corporala

Diminuarea restrictiilor si teama de a nu ramane fara programare la servicii de infrumusetare le-au facut pe doamne sa ia cu asalt saloanele. O simpla programare la pensat, la epilare sau manichiura le fac pe femei extrem de fericite si relaxate. In acest caz, saloanele de infrumusetare trebuie sa fie pregatite cu tot necesarul pentru asteptarea clientelor. Echipamentele si produsele de care are nevoie un salon pot fi comandate dintr-un magazin online cu produse de cosmetica si ingrijire corporala.

Intr-un salon care are deja o clientela formata si zilnic este vizitata de doamne si domni trebuie sa se regaseasca toate produsele de care clientii au nevoie. Uleiuri de masaj, vopsele pentru gene sau sprancene, kituri de epilare, produse de coafor, machiaj, cosmetica sau diferite aparaturi electrice – toate trebuie sa fie disponibile in saloanele de infrumusetare. In functie de specificul acestuia, centru de infrumusetare, coafor sau salon de manichiura sau pedichiura, produsele se pot comanda online de pe iglow.ro.

Clientele – cele mai pretentioase la evenimentele formale

Saloanele de infrumusetare se pregatesc intens de perioada sezonului estival. Vara, cand temperaturile depasesc normalul din termometre, machiajul si coafura trebuie sa reziste! Pe langa acestea, doamnele isi doresc o epilare perfecta si unghii ingrijite. Majoritatea femeilor vor sa arate impecabil la evenimentele din familie si nu numai. Iglow vine in ajutorul saloanelor de infrumusetare cu consumabile pentru salon.

Consumabilele pentru salon includ papucii pentru cosmetica si pedichiura, pelerine pentru vopsit, spatule pentru ceala, manusi de protectie, bikini de unica folosinta si alte produse care se schimba la fiecare client. Un salon care isi respecta clientii, va folosi intotdeauna astfel de produse. Iglow – magazin online cu produse de cosmetica si ingrijire corporala include si consumabilele de acest tip.

Salonul tau este in constructie si ai nevoie de mobilier? Comanda-l online de pe Iglow!

In categoriile de produse de la iglow.ro vei putea beneficia si de mobilier salon. Scaune pentru coafor si frizerie, unitati pentru spalare sau paturi de masaj, cosmetica si spa sunt disponibile pe site. Designul modern si aspectul lor vor oferi clientului rasfatul de care are nevoie, iar stilistului flexibilitatea de a presta serviciile.

Alaturi de mobilierul pentru salon si consumabile mai poti comanda echipamente de protectie personala, aparatura electrica, produse pentru cosmetica si masaj si te poti bucura si de ofertele speciale. Urmareste site-ul pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii!

Site-ul iglow.ro dispune de o varietate de produse ideale pentru saloanele si centrele de infrumusetare. Oricare ar fi specificul acestuia – coafor, salon de masaj sau de manichiura si pedichiura, poti comanda tot ce ai nevoie pentru clientii tai. Saloanele de infrumusetare se pregatesc intotdeauna cu consumabilele si resursele necesare pentru a le oferi clientilor cel mai bun tratament.

Iglow – magazin cu produse de cosmetica si ingrijire corporala sta la dispozitia saloanelor si stilistilor! Clientii tai vor arata impecabil la toate evenimentele, oricare ar fi tipul acestora!

Share on Google Plus

Leave a comment