La ce folosesc containerele de depozitare

Desi romanii renunta greu la traditie, in cele din urma, timid, se lasa dusi de val si de noile trenduri in materie de case. In timp ce unii le prefera pe cele traditionale, altii, in schimb, prefer containerele de locuit ori sa le foloseasca pe post de case de vacanta. Au tot confortul si sunt cu mult mai ieftine fata de cele clasice, din caramida si BCA. Pe site-urile de profil veti gasi containere de vanzare pe care sa le folositi ca si depozit. Acestea fie sunt iesite din uz sau la cerere si pot fi folosite pentru depozitarea marfurilor sau a altor materiale.

Trebuie sa stiti ca aceste containere au placute CSC care reprezinta acreditarea internationala pentru uz maritime si se elibereaza pentru o perioada determinata de timp. Acestea pot fi acreditate doar in conditiile cerute de normele internationale, iar acreditarea se face prin inspectia obligatorie a containerelor, primul lucru care se urmareste fiind starea de degradare a acestora. Cine doreste sa isi achizitioneze containere de depozitare poate urmari ofertele de containere de vanzare de pe site-urile de profil. In functie de numarul produselor achizitionate puteti primi si reduceri sau bonusuri. Containerele de depozitare sunt containere maritime iesite din uz, insa care au structura de rezistenta intacta si nu prezinta gauri in peretii containerului sau acoperis. Acestea au un sistem de inchidere etans si sunt functionale, insa nu faceti greseala de a va lua dupa pozele postate pe diverse site-uri, ci mergeti direct la furnizor pentru a le vedea fata in fata. Nu cumparati un produs doar pe baza pozelor, deoarece este posibil sa aveti parte si de surprize neplacute.

Oferte de pret de la furnizori

Pentru a-si atrage cat mai multi clienti, furnizorii sunt dispusi sa lase la pret. Aceste containere de depozitare sunt isolate cu panou de tip sandwich si sunt asemanatoare cu cele de birou, doar ca nu au ferestre. Aecste containere prezinta dezavantajul ca nu suporta greutati mari daca se afla pe pardoseala, insa sunt izolatoare termice foarte bune. Acestea sunt avantajoase pentru firmele care au marfuri ce sunt sensibile la diferentele de temperatura sau care doresc sa pastreze o temperatura constanta in interiorul containerului folosind instalatiile de climatizare.

Containerele de depozitare materiale pot fi construite si la cererea clientilor, iar firmele ofera si transportul marfii indiferent de zona unde va aflati. Sunt firme care au containere de vanzare, iar pentru a veni in sprijinul clientilor si-au format o flota de cinci camioane cu macara si personal specializat pentru manipulare. Inainte de a achizitiona un produs, interesati-va in legatura cu firma de la care doriti sa cumparati si vedeti cum va intelegeti la pret si la transport. Nu achitati nici macar un avans inainte de a vedea produsul si a va arata nemultumirea sau nemultumirea fata de acesta.

Share on Google Plus

Leave a comment