Investitia intr-un Ford si cum poti bifa intretinerea acestuia cu piese de la dezmembrari Wolcar

Atunci cand decizi sa iti achizitionezi o masina te gandesti la cat este de fiabila. Ar fi ideal sa nu fie necesara o investitie mare, dar sa functioneze impecabil si sa iti ofere siguranta.

Totusi depinzi si de un buget. Asadar, una din masinile preferate sunt cele de marca Ford. Asta pentru ca intretinerea nu este una costisitoare. Piele sunt accesibile pentru astfel de masini si in plus poti face achizitii de piese de la centrele de dezmembrari de asemenea.

Unde sunt vulnerabile masinile Ford

Utilizatorii spun adesea despre masinile de aceasta marca ca sunt vulnerabile in ceea ce priveste ambreiajul. De asemenea, sunt frecvente de obicei zgomotele la pedale. Dar desigur, astfel de probleme apar din cauza stilului de condus.

Poate fi constatat si consumul ridicat mai ales la masinile Ford, benzina 1.6 de 100 CP. Planetarele si alte piese ce se pot defecta din cauza unor mici accidente pot fi de asemenea trecute pe lista de probleme.

Intretinere Ford cu piese de la dezmembrari

Pentru cei interesati Wolcar vine cu o gama vasta de piese dezmembrari Ford Craiova. Vorbim despre un centru de profil ce permite comenzi online. Poti regasi aici elemente de caroserie, transmisie sau electrice, printre altele. Vei selecta tipul de masina, anul de fabricatie si toate detaliile legate de tipul de autovehicul pentru ca la final acest filtru sa iti arate ce este disponibil in acel moment.

Pentru cei din Malu Mare oferta poate fi una si mai extinsa, in sensul in care pot comanda piesa dorita, cu ridicare din sediul Wolcar. Tot aici vor gasi sediul unui service autorizat, astfel incat pot solicita aici serviciile aferente pentru a inlocui piesele defecte.

Asadar, Wolcar inseamna pana la urma servicii complete pentru intretinerea unui Ford si nu numai. Inainte de orice ar fi bine sa ceri o diagnoza, pentru a sti concret ce probleme are masina in cauza.

Este rentabil? Raspunsul este da. Comparativ vorbim chiar si de preturi la jumatate. Piesele de la dezmembrari sunt originale si de calitate, nu isi arata uzura si pot inlocui cu succes orice piesa pe care o cumperi noua, aftermarket. Depinde desigur si ce anume cumperi. Afla din cadrul paginii vw-dezmembrari.ro ce nu este indicat sa cumperi la mana a doua si ce este disponibil pentru masina ta Ford.

Share on Google Plus

Leave a comment