Interesul romanilor pentru criptomonede il depaseste pe cel al britanicilor si americanilor

Desi multi raman surprinsi, romanii par sa manifeste mult mai mult interes vis a vis de lumea crypto si decat americanii, dar si ca britanicii. Sunt cei care se arata cei mai deschisi de acestea si de schimbarile insemnate pe care le presupun. S-au realizat si un studiu cu privire la acest aspect din care a reiesit ca in jur de 12% din cei 1000 romani ce au luat parte la el chiar detin active de acest fel.

In topul ce a fost realizat in acest sens, se pare ca tara noastra ar ocupa locul 2, pe primul situandu-se Turcia. Pe lista au fost urmati de polonezi, spanioli, cehi, austrieci, germani, italieni, olandezi, britanici, se pare ca procentul celor din SUA este de 8% din numarul intervievatilor ce au marturisit ca detin astfel de active.

Tot conform studiului mentionat, se pare ca in jur de 66% din locuitorii Europei stiu despre criptomonede, ce sunt si la ce folosesc acestea. Dintre acestia 55% sunt femei, iar 77% sunt reprezentanti de barbati. S-au analizat si aspecte precum numarlu celor care tranzactioneaza cu criptomonede si alte astfel de aspecte, inclusiv pe teritoriul Australiei si al Statelor Unite.

Criptomonedele si felul in care acestea patrund in lumea reala

Daca vei citi printre multimea de stiri criptomonede, vei descoperi despre acestea informatii la care poate ca nu te-ai asteptat. Se pare ca tot mai multi imbratiseaza ideea de a investi in ele, chiar daca este una riscanta.

Spre exemplu, stiai ca un numar tot mai mare de institutii si banci ai introdus ca metoda de plata cea cu criptomonede? Da, daca detii un portofel virtual si ai in acesta monede digitale, ai posibilitatea de a achita facturi cu acestea sau de a realiza diverse tranzactii prin intermediul lor. De obicei, locurile in care acest lucru este posibil este cunoscut pentru ca astfel de vesti circula repede.

De curand o agentie imobiliara din capitala a decis ca e potrivit sa ofere publicului interes ocazia de a efectua plata cu monede virtuale, considerand acest lucru perfect normal. In fapt tot mai mult este imbratisata aceasta idee. Sansele sunt ca mai curand decat ne asteptam sa patrunda in lumea reala mai mult decat am preconiza.

Cat este de bine asta, nu poate spune nimeni cu adevarat. Ce e cert, plata prin criptomonede vine la pachet cu avantajele sale. Nu exista taxe de tranzactionare atat de mari ca in cazul celor cu bani reali – asta ar fi un prim exemplu de oferit si de luat chiar in considerare.

Nu e putin lucru, mai ales ca operatiunile de plata s-ar realiza pe loc. Nimeni nu poate sa nege ca aceste inventii inteligente isi vor aduce cat de curand contributia in lumea reala, va oferi sansa spre schimbari insemnate in bine.

Cand vine vorba insa de investitii, modul in care fluctueaza valorile criptomonedelor si alte astfel de aspecte, lucrurile sunt din nou discutabile. Totul tine de libera ta alegere, de modul in care decizi sa privesti lucrurile.

Share on Google Plus

Leave a comment